Kamperen in de zomer kan ontzettend avontuurlijk en bijzonder zijn, maar het kan ook voor een aantal onaangename verrassingen zorgen. Vooral als je van luxe houdt en weinig zin hebt om je “comfort zone” te gaan tijdens je vakantie. De Opera zou wellicht de ideale oplossing zijn, wanneer je luxe wilt kamperen, ook wel. De luxe woonwagen heeft een traditionele trailer en vele moderne eigenschappen. Ondanks je midden in de natuur bent, kan je toch een stukje luxe met je mee brengen waar je ook heen gaat.

De opera camper is letterlijk een privé-suite op wielen. Dit ingenieuze maar vooral luxe aanhangwagen combineert een compacte en praktische vorm met een moderne uitstraling. De woonwagen functioneert als een echte tentaccommodatie.

Met deze luxe camper heb je veel vrijheid en comfort door functies zoals: twee elektrisch verstelbare bedden die gemakkelijk kunnen worden omgezet in 1, een ketel die voor warm water in de keuken zorgt, douche, heteluchtverwarming, keramische toiletten, koelkast, lage energie Ledverlichting en nog veel meer. Dit is net een vakantiehuis, alleen beweegbaar met vooral veel frisse lucht.

De vouwwagen is ook zeer makkelijk op te zetten en wanneer je in de meest spectaculaire natuuromgevingen wilt kamperen. Dit revolutionaire ontwerp kan online op de officiële website worden gekocht en de prijs van de Opera Camper bedraagt €27.680,00 plus eventuele bezorgkosten van €340,00.

Luxe kampeer tips

Glamping

Tegenwoordig is er ook Glamping, dat staat voor “glamorous camping”. Net zoals de Luxe Opera Camper hierboven is Glamping kamperen in stijl, waarbij alle moderne gemakken zijn voorzien. Op Glamping.nl vind je vele verschillende mogelijkheden, van boomhutten tot luxe tenten die veel weg hebben van de luxe Opera camper. Hou je eerder van een avontuur en ga je liever zelf op pad met je eigen camping uitrusting, check dan Campz.

Luxe kamperen met kinderen

Voor gezinsvakanties met kwaliteit, kijk eens op Kids-Campings en kijk hier voor accommodaties met grote zwemparadijzen. Je vindt er niet alleen interessante tips en verhalen van gezinnen, maar ook suggesties voor gezinsvakanties met kwaliteit.

Inspiratie

Op 2Travel2 vind je het laatste nieuws op het gebied van reisorganisaties. Een prima website om inspiratie op te doen voor je volgende vakantie.

Laat een reactie achter