Kamperen in de zomer kan ontzettend avontuurlijk en bijzonder zijn, maar het kan ook voor een aantal onaangename verrassingen zorgen. Vooral als je van luxe houdt en weinig zin hebt om je “comfort zone” te gaan tijdens je vakantie. De Opera zou wellicht de ideale oplossing zijn, wanneer je luxe wilt kamperen, ook wel. De luxe woonwagen heeft een traditionele trailer en vele moderne eigenschappen. Ondanks je midden in de natuur bent, kan je toch een stukje luxe met je mee brengen waar je ook heen gaat. En als je dan toch zo uitgebreid gaat kamperen, check dan Campz even voor alle kampeerspullen die je nodig hebt.

De opera camper is letterlijk een privé-suite op wielen. Dit ingenieuze maar vooral luxe aanhangwagen combineert een compacte en praktische vorm met een moderne uitstraling. De woonwagen functioneert als een echte tentaccommodatie.

Met deze luxe camper heb je veel vrijheid en comfort door functies zoals: twee elektrisch verstelbare bedden die gemakkelijk kunnen worden omgezet in 1, een ketel die voor warm water in de keuken zorgt, douche, heteluchtverwarming, keramische toiletten, koelkast, lage energie ledverlichting en nog veel meer. Dit is net een vakantiehuis, alleen beweegbaar met vooral veel frisse lucht.

De vouwwagen is ook zeer makkelijk op te zetten en wanneer je in de meest spectaculaire natuuromgevingen wilt kamperen. Dit revolutionaire ontwerp kan online op de officiële website worden gekocht en de prijs van de Opera Camper bedraagt €27.680,00 plus eventuele bezorgkosten van €340,00.

Laat een reactie achter