De vakmensen van Rossinavi, de Italiaanse luxueuze jachtbouwers, hebben hun krachten gebundeld met ontwerpstudio Pininfarina om een elegant superjacht te bouwen dat luxe en creativiteit naar een heel ander niveau zal brengen. Pininfarina, het stylinghuis uit Turijn, staan bekend om een van de meest exotische Maserati’s, Ferrari’s en Alfa Romeo’s.

Aurea is geïnspireerd door de vormen van de zee

Het 70 meter lange superjacht genaamd Aurea is gebaseerd op de vormen van de zee. Haar soepele vormen zijn een kenmerk van Pininfarina’s vloeiende, iconische stijl. De vorm van het jacht is dynamisch en harmonieus. De bovenste band maakt de vorm perfect af en vloeit de trap af waar het naadloos uitkomt bij het dek van de eigenaar.

Een evolutionair superjacht

Aurea is een evolutionair superjacht ontworpen voor de mensen die de oceanen graag in stijl ontdekken. Deze boot heeft een uitgestrekte ruimtes met toegang tot het water aan beide kanten van de romp en wordt helemaal compleet met de twee zwembaden. De Pininfarina is zonder twijfel ontworpen met stijlelementen uit hun lange geschiedenis van het ontwerpen van auto’s, en heeft ze perfect gecombineerd met creativiteit.

Een speciale focus op een ongeëvenaarde levensstijl

De eerste samenwerking tussen de twee iconische Italiaanse bedrijven heeft voor een speciale focus op een ongeëvenaarde levensstijl gezorgd. Het elegante superjacht heeft haar eigen beachclub, gemaakt om de ultieme levensstijl voor de eigenaar en gasten te ondersteunen. Aurea’s beachclub is erg groot voor een jacht van dit formaat.

Image result for Aurea yacht

Ruimte en licht

Aurea heeft drie ruime dekken. Er zijn grote ramen geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat er op het dek voldoende natuurlijk licht schijnt. Op het hoofddek vind je een langwerpig balkon dat bedekt is een overkapping om je eigen privéruimtes of gastcabines te creëren.

In het midden van het jacht ligt Aurea’s elektrische dieselmotor. Dit is hoe de ontwerpers het voor elkaar hebben gekregen om een jacht te bouwen met zulke prachtige, grote ruimtes vol natuurlijk licht.

Laat een reactie achter