Als je ooit slechte vliegervaringen gehad hebt met publieke vluchten en de diensten daarvan, dan is het nu je kans om dat achter je te laten, maar dan wel voor $74.000.

Dankzij Deer Jet uit China kan reizen via de lucht nu een heerlijk en uber-luxe doel voor iedereen zijn. Het merk Aviation heeft onlangs de geavanceerde 787 Dreamliner Privé Jet gelanceerd dat echt niet minder is dan een vliegend 5-sterren hotel.

Bij binnenkomst in de exclusieve VVIP Dreamliner Privé Jet loop je (zonder schoenen) allereerst door een smalle gang die je vervolgens leidt in een relaxte lounge en master suite. Terwijl de Jet er niet over de top uitziet zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, slaagt de jet erin om toch klasse uit te stralen met zijn vele verschillende en smaakvolle interieurs. Met als kers op de taart, in de master bedroom vind je een ​​luxe kingsize bed, een 42-inch tv, een eigen badkamer en een enorme wit-betegelde douche met maar lieft 60 minuten warm water! Verder biedt de jet ook nog eens klassieke en relaxte business class stoelen/bedden aan de achterkant van het vliegtuig.

De VVIP Dreamliner Jet kan in 1 keer 15.771 km afleggen en wordt bestuurd door alleen de beste piloten van de wereld. Terwijl de jet in zijn geheel kan kosten tussen $80 miljoen en $150 miljoen, is een zitplaats aan boord van de luxe Dreamliner ongeveer €62.648. Volgend jaar zal er een andere versie beschikbaar komen van Deer Jet, die ons waarschijnlijk weer laat verassen!

Via: Cnn

Laat een reactie achter