De koude maanden zijn alweer aangebroken en dat betekent dat de warme, cosy truien en winterjassen weer uit de kast getrokken kunnen worden. Maar waar we natuurlijk het meeste naar uitkijken zijn de feestdagen. Glitters, pailletten, felle kleuren, alles kan en mag tijdens deze dagen. Maar we begrijpen ook dat je door alle mogelijkheden soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geven we je graag advies over hoe je jouw perfecte party outfit samenstelt.

De basis: Jouw outfit

feest-roze-verlichting

Begin met het uitzoeken van een outfit. Dit is de basis en wanneer je die compleet hebt, kun je je outfit gaan aanvullen met schoenen en accessoires. In principe kun je met de feestdagen alles aan waar je in het dagelijks leven over twijfelt. Is het te opvallend? Zie ik eruit als een discobal? Voor de feestdagen is niks te gek! Van pailletten jurken tot glitter leggings, alles kan. Ben je toch op zoek naar een wat rustigere outfit? Dan is een (little) black dress ook altijd een veilige, stijlvolle keuze. Of ga voor een rustige blouse met een wat opvallender gilet of blazer. Zo heb je toch net iets extra’s aan je outfit gedaan, maar blijf je alsnog dichtbij jezelf. Het belangrijkste is namelijk dat jij je mooi en comfortabel voelt in je outfit, want de feestdagen zijn er om van te genieten.

De volgende stap: Je party shoes

leren-schoenen-bruin

Nu je jouw outfit compleet hebt, is het tijd om te kijken naar de schoenen. Want hoe leuk je outfit ook kan zijn, schoenen maken of breken je look. Wanneer je gaat kijken naar schoenen voor de feestdagen is het belangrijk om altijd je outfit in je achterhoofd te houden. Heb je bijvoorbeeld een opvallende outfit met veel glitters en/of kleuren? Kies dan voor een schoen met een effen kleur die terugkomt in je outfit. Wanneer je ook voor heel opvallende schoenen gaat kan het een mismatch zijn, en dat is zonde! Veel mensen denken dat schoenen met een hak horen bij de feestdagen, maar tegenwoordig hoeft dat helemaal niet meer. Heb je gekozen voor een jurk, maar wil je je look wat meer casual houden? Dan kunnen stoere boots je outfit helemaal afmaken.

Nu alleen nog wat feestelijke accessoires toevoegen en jouw look is helemaal klaar voor de feestdagen. Denk dus vooral niet te veel na over je outfit, trek vooral aan waar jij je feestelijk in voelt!

Laat een reactie achter