Madelene Wright is een bekende Engelse voetbalster die speelde bij Charlton FC. Daarnaast is ze vanwege haar knappe verschijning ook heel populair als influencer op Instagram en andere platforms. Ze heeft bijna 300.000 volgers die ze regelmatig op de hoogte houdt van haar dagelijks leven. Vanwege haar populariteit op sociale media is Madelene Wright ook interessant voor merken. Ze krijgt dan ook goed betaald voor bepaalde berichten op haar Snapchat en Instagram kanaal als ze daar producten promoot.

Ontslag bij Charlton FC

Haar voetbalclub Charlton FC kon bepaalde acties van Madelene Wright niet erg waarderen. Ze werd eind 2020 uit de selectie gezet en ontslagen toen er een filmpje opdook waarin ze champagne dronk terwijl ze met haar Range Rover reed en lachgas gebruikte op een feestje met vrienden Ook deed de politie onderzoek naar een filmpje waarin een vriend van Madelene Wright zijn hond met de voorpoten op het stuur liet zitten in een rijdende auto. Wright zat echter op de achterbank en deed dus niets strafbaars. Nadat Madeleine in opspraak was geraakt verdween ze van het toneel voor wat betreft het professioneel vrouwenvoetbal.

Madelene houdt van reizen

Op haar Instagram account laat Madelene haar volgers graag meegenieten van haar reizen. Ze plaatst foto’s als ze vakantie viert in Dubai of een reis maakt naar Mexico. Uiteraard poseert ze ook zelf op de foto’s zodat iedereen die haar volgt kan zien dat ze er nog altijd goed uitziet, ook in de periode dat ze niet als betaald voetballer actief was.

Actief op OnlyFans

Lang zat Madelene Wright niet bij de pakken neer toen ze niet meer kon voetballen. Ze opende een account op OnlyFans, het platform waar bekende en minder bekende personen adult content zoals foto’s en video’s delen. Bezoekers moeten meestal betalen om de content te kunnen zien. Een abonnement op het kanaal van Wright kost ongeveer per maand. Met haar activiteiten op OnlyFans verdiende Wright naar schatting zo’n 500.000 Engelse Pond. Mede dankzij deze inkomsten kon Wright de afgelopen jaren een luxe leven leiden met exclusieve buitenlandse reizen.

Het vermogen van Madelene Wright

Dankzij haar voetbalcarrière en haar populariteit op sociale media heeft Madelene Wright het financieel meer dan goed. Ze werd geboren in 1998 en is dus pas half in de twintig, maar haar vermogen is nu al aanzienlijk. Deskundigen schatten het vermogen van de voetbalster / influencer op minstens 2 miljoen dollar, maar het kan ook goed al richting de 3 miljoen gaan.

Trainingen hervat

Dat Madelene Wright het niet zag zitten om de rest van haar leven op OnlyFans haar geld te verdienen bleek wel nadat ze al in 2021 weer ging trainen. Kort na haar ontslag bij Charlton trapte ze alweer een balletje en werkte ze aan haar conditie. Bij een foto waarin ze in voetbaltenue op het veld staat deelde Wright het statement dat ze graag weer wilde gaan spelen. Het heeft echter nog ruim 2 jaar geduurd voordat er een nieuwe club was die haar in de selectie wilde opnemen.

Terugkeer op het voetbalveld

Kennelijk kroop het bloed dus toch waar het niet gaan kan bij Madelene Wright. Want in september 2023 maakte ze uiteindelijk haar rentree op het voetbalveld. Ze speelt nu bij Leyton Orient, waar ze in één van haar eerste wedstrijden meteen wist te scoren. Het is niet bekend voor welke periode Madelene Wright een contract heeft getekend bij Leyton Orient. De club is in ieder geval blij met haar, want haar doelpunt werd uitgebreid geroemd op X, het voormalige Twitter. Het is nu afwachten of deze comeback zo succesvol is dat Madelene Wright weer op het hoogste niveau gaat spelen. En of ze haar leven heeft gebeterd als het gaat om drank en het gebruik van geestverruimende middelen.

Laat een reactie achter