Altijd een eeuwigheid zijn we op zoek naar leuke verjaardagscadeautjes. We willen immers altijd origineel uit de hoek komen. Maar soms is dat helemaal niet nodig. Zijn we niet allemaal blij met de eenvoudige dingen? Eenvoud is in! We hebben daarom zes cadeautjes op een rijtje gezet waar je altijd mee aan kunt komen.

  1. Cliché? Welnee! Elke man heeft toch sokken nodig? Wil je goede sokken, ga dan voor sokken van Bamigo. Dit zijn namelijk sokken met een goed verhaal. Duurzaam, milieuvriendelijk, goed spul en ook nog eens transpiratievrij. Sokken van Bamigo dus!
  2. Elke man heeft er tig. Ze slingeren rond, tot ergernis van de huisgenoten. Ze zijn nuttig, maar als je ze nodig hebt, kun je ze precies niet vinden. Wat we bedoelen? Pasjes! Een pasjeshouder maakt dat hij altijd alle pasjes in zijn broekzak heeft. En opruimen? Dat is eigenlijk geen probleem meer.
  3. Een avondje uit, wie wordt daar niet blij van? Geef je beste vriend een tegoedbon voor de bios, compleet mét biertje in de kroeg. Is het je beste vriend? Dan kan dat avondje film ook nog gecomplementeerd worden met lekker eten vooraf. Je vriend blij én jij blij. Je hebt zelf immers ook een topavond!
  4. Heb je zo’n vriend die altijd in de weer is met aparte biertjes? Geef hem dan een workshop bierbrouwen. Hij leert ervan en de kans is groot dat je de volgende keer een lékker biertje krijgt. Is het geen bierliefhebber, dan is een workshop makarons maken natuurlijk ook een goed idee. Misschien wil je zelf ook mee?
  5. Ken je de escaperoomhype al? In elke stad zijn wel tien verschillende escaperooms te vinden. Natuurlijk is die vriend van je daar allang geweest. En heeft hij grote verhalen over die laatste spannende escape, die hij uiteraard binnen het uur heeft opgelost. Daag hem uit voor een avondje ontsnappen thuis. Je kunt namelijk escape gezelschapsspellen kopen. Gegarandeerd een avondje hersens kraken!
  6. Is jouw vriend lyrisch van whisky? Dan vindt hij het vast jammer dat ijsblokjes zijn drankje waterig maken. Toch is whisky dé ideale drank voor een blokje ijs. Wist je dat je natuurstenen ijsblokjes kunt kopen? Ziet er hartstikke stoer uit en ze smelten niet. Geeft whiskey on the rocks een hele andere dimensie!

Laat een reactie achter