Marc Anthony is een in Puerto Rico geboren zanger en acteur. Zijn officiële naam is Marco Antonio Muñiz. Hij werd vernoemd naar een Mexicaanse zanger die toevallig ook dezelfde achternaam heeft. Om verwarring te voorkomen nam hij de artiestennaam Marc Anthony aan. Marc Anthony begon zijn carrière in 1988 met hiphop en house. Later ontdekte hij de salsa muziek en nam hij ook popnummers op. Vooral dat laatste bracht hem wereldwijde bekendheid. Zijn huwelijk en muzikale samenwerking met Jennifer Lopez gaf zijn carrière ook een enorme boost. Ook werd Marc Anthony jurylid bij de Amerikaanse versie van X-Factor en kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.

De kinderen van Marc Anthony

Marc Anthony heeft in totaal 7 kinderen die hij kreeg met 4 verschillende vrouwen. Wat je noemt een roerig liefdesleven. Toch is Marc Anthony niet overdreven jong vader geworden zoals je soms ziet bij artiesten die al op jonge leeftijd bekend worden. Zijn oudste dochter werd geboren toen de zanger 26 jaar oud was. Zijn oudste vier kinderen zijn al volwassen en hij is vader van een tweeling van 15. Dit jaar werd het zevende kind van de zanger/acteur geboren. We stellen alle kinderen aan je voor

Adriana Muñiz

Oudste dochter Adriana werd geboren in 1994 en kreeg Marc Anthony met zijn toenmalige vriendin Debbie Rosado. Adriana leidt een teruggetrokken leven buiten de schijnwerpers. Ook is ze niet actief op sociale media. Veel is er dan ook niet van haar bekend. Zo af en toe verschijnt er een foto van Adriana online, die anderen van haar plaatsen, zoals Shannon de Lima, één van de ex-vrouwen van Marc Anthony, ter gelegenheid van de 17e verjaardag van Adriana.

Chase Muñiz

In 1995 werd Chase Muñiz geboren, de volle broer van Adriana. Ook hem kreeg Marc Anthony met Debbie Rosado. Ook Chase leidt een leven buiten de schijnwerpers. Wel plaatste hij een bericht op Twitter over zijn vader en zijn toenmalige vriendin Shannon de Lima. Chase typeerde hen als ‘het beste koppel van 2012’. Marc Anthony en Shannon de Lima trouwden in 2014, het huwelijk duurde slechts twee jaar en bleef kinderloos. Ook heeft Chase contact met de huidige vrouw van zijn vader, Nadia Ferreira. Zo verscheen er een video op Instagram waar Chase tijd doorbrengt met het stel.

Cristian Muñiz

In 2000 trouwde Marc Anthony voor de eerste keer. De gelukkige was de uit Puerto Rico afkomstige Dayanara Torres. Een jaar na hun huwelijk werden zij de ouders van Cristian Marcus Muñiz. Volgens zijn moeder lijkt Cristian vooral op haar. Ze delen dezelfde muzieksmaak en dezelfde humor. In 2023 studeerde Cristian af aan de Parsons School of Design. Zijn beide ouders en zijn jongere broer Ryan waren aanwezig bij de diploma uitreiking, zo blijkt uit foto’s op Instagram.

Ryan Muñiz

Ryan Muñiz

In 2003 kregen Dayanara en Marc een tweede zoon, Ryan Adrian Muñiz. Toen Ryan in 2014 van de Middle School ging was de hele familie daarbij aanwezig, inclusief de toenmalige partner van Marc Anthony, Jennifer Lopez. Zijn moeder plaatste een video op haar Instagram ter gelegenheid van de 17everjaardag van haar zoon in 2020. Ze schreef erbij hoe trots ze is op Ryan en hoe blij ze is dat hij in haar leven is. Verder leidt Ryan, net als zijn broer Cristian, een leven buiten de spotlights.

Emme Muñiz

Emme Muñiz

In 2008 beviel de toenmalige echtgenote van Marc Anthony, Jennifer Lopez, van een tweeling. Het meisje kreeg de naam Emme Maribel Muñiz. Met twee muzikale ouders kon het niet uitblijven dat de enige dochter van Marc Anthony graag zangeres wil worden. Ze wordt daarbij gesteund door haar ouders. Emme stond al eens samen met haar moeder op het podium tijdens de beroemde halftime show tijdens de Super Bowl in de VS in 2020.

Maximilian Muñiz

Maximilian David Muñiz is de tweelingbroer van Emme en werd dus ook in 2008 geboren. Ook Maximilian, die meestal Max wordt genoemd, staat graag op het podium en voor de camera. Hij is acteur en speelde op de lagere school al in The Wizard of Oz. In 2022, op 14-jarige leeftijd, had Max zijn officiële acteerdebuut in de film Marry Me, die door zijn moeder Jennifer Lopez werd geproduceerd.

Nummer 7 voor Marc Anthony

Begin 2023 stapte Marc Anthony voor de vierde keer in het huwelijksbootje. Deze keer met de 30 jaar jongere Miss Paraguay 2021, Nadia Ferreira. Enkele weken na het huwelijk maakte het stel bekend dat zij samen een baby verwachtten. De baby werd geboren op Vaderdag, 18 juni 2023. De ouders deelden vol trots het nieuws over de geboorte, maar de naam en ook het geslacht van hun kindje werd niet bekendgemaakt.

Laat een reactie achter