Geluk kan een element zijn bij succesvol wedden, maar met de juiste toto tips kom je een heel eind. Lees daarom hieronder onze 6 tips hoe je je kansen op winnen vergroot bij voetbalweddenschappen.

1. Begrijp alle wedmarkten

Inzicht hebben in de verschillende markten kan je helpen verstandige beslissingen te nemen en voorkomen dat je domme fouten maakt en grote kansen op winst mist.

De standaardmarkt voor weddenschappen op wedstrijduitslagen is dezelfde als die voor alle andere soorten voetbalweddenschappen. Er zijn talloze andere soorten voetbalweddenschappen die je kunt onderzoeken wanneer je je focust op voetbal wedden.

2. Neem de kleine winsten

De hoeveelheid mensen die beweren dat ze grote rendementen kunnen maken is klein. Je kunt daarom soms beter met een kleinere inzet spelen op verschillende wedstrijden, zodat je jouw kansen verspreid. Alles op 1 match inzetten is meestal niet verstandig.

3. Volg je weddenschappen

schrijven

Het is verstandig om al je weddenschappen goed te volgen, zodat je ook weet hoe goed jouw team presteert. Dit kan handig zijn voor de volgende keer, mocht je natuurlijk weer op hetzelfde team willen wedden. Zo krijg je steeds een beter beeld over hoe goed jouw team bezig is.

4. Wed nooit met je gevoel

Je kent misschien wel de uitdrukking “je buikgevoel klopt altijd”. Als je serieus geld wilt verdienen met voetbalwedden, dan moet je soms je gevoel toch echt uitschakelen en puur en alleen kijken naar het team waarop je wed. Als je echter niet zeker weet waar je moet beginnen, dan is goed onderzoek doen erg verstandig.

5. Een weddenschapsverslag bijhouden

Het bijhouden van een verslag is een geweldige manier om al je voetbalweddenschappen bij te houden en het verhoogt je winkansen. Een aantal dingen die je in je verslag kunt zetten zijn:

  • De gewonnen en verloren weddenschappen
  • De hoeveelheid geld die in elke weddenschap is geplaatst
  • Het totale bedrag aan verlies of winst dat in elke weddenschap wordt opgebouwd.

6. Volg een tipgever

date-man-vrouw-laptop

Het volgen van een goede tipgever kan je kansen om te winnen vergroten. Meer kans om te winnen betekent natuurlijk een beter financieel inkomen uit weddenschappen. Er zijn genoeg websites waar je informatie vandaan kunt halen over de beste teams en waarop je het beste kunt wedden.

Laat een reactie achter