Normaal gesproken denk je niet zo snel aan luxe, wanneer je aan kamperen denkt. We dachten ook dat het bijna niet luxer kon met de superluxe vouwwagen van Opera. Maar wanneer je met de Volkner Mobil Performance S uit gaat op een kampeeravontuur, ben je toch echt behoorlijk luxe bezig! De kamper kost dan ook maar liefst ruim 1,4 miljoen euro.

We durven wel te zeggen dat dit de duurste camper ooit gemaakt is! Dit eigenlijk gewoon een 5-sterren hotel, maar dan op wielen. In deze superluxe camper van 12 meter lang vind je een volledig uitgeruste keuken, master bed, groot loungeruimte en een verwarmde badkamer.

 

De luxe woonwagen biedt zelfs een garage in de camper met een electro hydraulische lift! Daar past je Mercedes Maybach vast netjes in. Check de video hieronder maar voor als je het niet kan geloven.

Tip: In een paar minuten online extra geld verdienen! ?

Met SAMSAM kan je behoorlijk goed geld verdienen door simpelweg een paar vragenlijsten in te vullen. Het is daarnaast ook mogelijk om producten te ontvangen. In slechts 2 minuten kan je met je telefoon of computer registreren. Zeker de moeite waard dus. Ze geven cadeaubonnen weg van minimaal €75 tot €200! – Leeftijd 18+

Laat een reactie achter