De beste apps zijn de apps waarmee je het meeste kan, toch? Een jacht kopen of privé jet bestellen, het is tegenwoordig allemaal mogelijk via een telefoon app! Een iPhone kopen is natuurlijk wel de eerst stap ;-).

1. Koop luxe jachten met Y.CO

de grootste en duurste jachten ter wereld

Y.CO, een soort Amazon met jachten, laat zien welke luxe jachten er wereldwijd beschikbaar zijn voor verkoop en verhuur. (Niet-luxe jachten hoeven zich niet aan te melden). Zoek in verschillende categorieën (bijvoorbeeld: jachten langer dan 40m) en bekijk foto’s, video’s en beschrijvingen van elk jacht. Wanneer je het jacht van je dromen hebt gevonden, neem dan contact op met de verhuurder/verkoper en begin met het shoppen van je perfecte jacht outfit!

2. Boek een privévliegtuig met JetSmarter

Stop met commercieel vliegen en stap over naar privévliegtuigen. JetSmarter heeft aardig wat trucjes, maar je gebruikt de app in feite alleen om privévliegtuigen in de omgeving op te roepen. Ook kan je je eigen chartervlucht aanpassen, de route en datum bepalen en zelfs het type vliegtuig met slechts een aantal kliks bepalen. Als je lid bent geniet je van veel voordelen, waaronder een 24-karaats gouden lidmaatschapspas bijvoorbeeld om mee op te scheppen bij je vrienden.

3. Zoek naar luxewoningen met Sotheby’s International Realty

Ga op jacht naar huizen terwijl je aan je zwembad ligt. Dat kan dus met deze app. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om de prijs, foto’s en locatie te bekijken, maar je kan ook bepaalde punten gerelateerd aan levensstijl en interesse onderzoeken om er zeker van te zijn dat de buurt bij jou past. Let wel op dat deze app gericht is op “luxewoningen”: het soort waar zes badkamers het minimum is.

4. Date een miljonair met Luxy

date-koffie

Dateblunder #9. Je ontmoet een vent, het klikt, en dan kom je erachter dat zijn salaris van €100.000 de verzekering van je jacht helemaal niet kan betalen. Voorkom zulke situaties met Luxy, de app voor “rijke mannen en knappe vrouwen” die miljonairs met elkaar matcht. Leden moeten minimaal €170.000 per jaar verdienen of aanbevolen worden door andere gebruikers van de app. Dus, met andere woorden, aantrekkelijk. Als je dat niet bent kom je niet in aanmerking. Of rijk. Rijk is ook goed.

5. Bestel zwarte taxi’s (of champagne) met Gett

Een Uber voor zwarte taxi’s is niet heel luxe, maar Gett legt de lat een stukje hoger met een champagne-bezorgservice in bepaalde delen van Londen. Als je vaak in Knightsbridge, Chelsea, The City, Belgravia, Clerkenwell of Shoreditch komt, dan is een koude fles Veuve Clicquot slechts tien minuten van je verwijderd.

6. Ontwerp een Rolls Royce met Rolls Royce Phantom

Waarom showrooms afstruinen als je ook gewoon je eigen droomauto kunt ontwerpen met je telefoon? Je kan elk onderdeel van de Rolls Royce aanpassen – kleur, interieur, lichtmetalen velgen – en de virtuele auto meenemen naar je dichtstbijzijnde autodealer om het idee waar te maken.

7. Beheer de restaurantwereld met Velocity

restaurant is een baan

Lekker uit eten binnen handbereik. Neem een kijkje in de meest prestigieuze restaurants in de stad – Gymkhana, Burger & Lobster en Sketch, om maar eens wat te noemen – en betaal vervolgens met je telefoon: nooit meer op de serveerster wachten. Je hoeft alleen een tafel te reserveren bij een luxe restaurant – The Cuckoo Club, iemand? – om de avond door te laten gaan. Het systeem werkt als volgt: hoe meer je uitgeeft, hoe hoger je rank wordt, hoe meer voordelen je krijgt.

8. Houd privé-eilanden in de gaten met Private Island News

Al het nieuws van privé-eilanden van over de hele wereld. Lees de laatste nieuwtjes, onderzoek het effect van klimaatverandering op eilanden, plan je vakantie en houd de markt van privé-eilanden in de gaten. Je kunt zelfs bekijken welke eilanden bezocht worden door beroemdheden. Jack Nicholson in de Bahama’s? Snel, pak JetSmarter erbij!

Laat een reactie achter