De tien beste redenen om een Mercedes-Benz te kopen, worden samengevat in de verklaring: “Het beste of niets.” Mercedes-Benz zet zijn lange geschiedenis voort van het op de markt brengen van nieuwe technologische innovaties. Op basis van deze traditie verwachten de klanten van Mercedes-Benz niets minder dan technologisch leiderschap. Dat betekent dat Mercedes-Benz het allerbeste op alle gebieden moet leveren: onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, service, inkoop en aftermarket.

“Het beste of niets” wordt weerspiegeld in de kernwaarden van het bedrijf: perfectie, fascinatie en verantwoordelijkheid en dat zit in de bedrijfscultuur ingebakken.

10. Service en ondersteuning in het hele land

man sitting on Mercedes-Benz car's hood

Mercedes-Benz USA is een landelijke organisatie met meer dan 1.500 medewerkers. Het bedrijf heeft ook 356 aangesloten dealers, die zelf 21.500 mensen in dienst hebben. Jouw tevredenheid bij zowel de verkoop als bij service is onze eerste zorg.

9. Mercedes-Benz Innovation: tijdloos smaakvol en efficiënt

Wat begint als een doorbraak, wordt voor elke auto op de weg de standaard. Plezier staat voorop, samen met de steeds spannendere routekaart naar de toekomst en een oneindige reeks nieuwe prestaties. Ook bij de mercedes-benz vrachtwagens wordt innovatie van belang genomen.

8. Mercedes-Benz heeft een geschiedenis in het schrijven van geschiedenis

Sinds de uitvinding van de eerste auto heeft Mercedes-Benz het tempo bepaald voor wat alle auto’s ooit zouden kunnen worden. Met een voortdurende stroom van primeurs op het gebied van veiligheid, prestaties en rijden, is er maar één reden waarom ‘s werelds eerste autofabrikant de eerste op het gebied van innovatie blijft. Carl Benz omschreef het zelf het beste: de liefde voor uitvinden blijft.

7. Voor Mercedes-Benz zijn auto’s méér dan machines, ze laten je voelen

black Mercedes-Benz vehicle

En dat valt niet te meten, want Mercedes-Benz is niet geïnteresseerd in het bouwen van auto’s die alleen maar krachtig of snel zijn. In plaats daarvan ontwerpen ze auto’s, die de vele facetten van prestaties combineren om iets buitengewoons te kunnen creëren.

6. Zorg voor het milieu zonder concessies te doen aan de prestaties

Van de meest betaalbare C-Klasse tot pittige AMG®-modellen, een nieuwe generatie kracht kenmerkt Mercedes-Benz. Geavanceerde nieuwe benzinemotoren met directe injectie leveren betere prestaties met minder brandstof en minder uitstoot.

5. Zorg voor het milieu en milieubehoud is méér dan alleen motorontwerp

Van de nieuwe ECO start/stop-functie tot de geavanceerde plug-in hybride in twee standen met een volledig elektrisch vermogen, talrijke aanvullende innovaties zorgen voor een verdere vermindering van het brandstofverbruik en de emissies van motoren op conventionele brandstof.

4. De toekomst is elektrisch

mercedes-benz-logo-stuur

Mercedes-Benz weet dat er meer nodig is dan alleen plug-in hybrides en elektrische voertuigen op batterijen. Daarom hebben ze de innovatie van de hernieuwbare, emissievrije waterstof-brandstofcel gestimuleerd. Je kunt met de B-Klasse F-CELL vandaag al de toekomst bezitten.

3. Uniek kunstenaarschap ontmoet innovatieve techniek

De familie Mercedes-Benz legt zich toe op het ambacht van het maken van auto’s. Een Mercedes-Benz moet er altijd als een Mercedes-Benz uitzien en wat ze produceren zijn voertuigen die er niet alleen uitzien, maar ook voelen en klinken als niets anders op de weg.

2. Geavanceerde levensreddende technologie met het beste in luxe en comfort

Al meer dan een halve eeuw zijn de ingenieurs van Mercedes-Benz toegewijd aan het voorbereiden van een moment, waarvan ze hopen dat het nooit zal gebeuren. Mercedes-Benz biedt exclusieve nieuwe doorbraken om een ongeval minder ernstig, minder schadelijk en nog minder waarschijnlijk te maken.

1. Jouw tevredenheid is bij zowel de verkoop als bij de service onze voornaamste zorg

silver Mercedes-Benz car

Jouw tevredenheid is bij zowel de verkoop als bij de service onze eerste zorg. Mercedes-Benz in Westminster wordt door Mercedes-Benz aan de hoogste normen in de branche gehouden. Wij bieden op een zeer positieve manier doordachte voorzieningen, die allemaal draaien om het gemak van onze klanten. Lage prijzen, geweldige aandacht voor de klant en de hoogste kwaliteitsservice voor jouw voertuig. De slogan van Mercedes-Benz zegt het al – Das beste oder nichts! (Het beste of niets!)

Laat een reactie achter