Michella Kox heeft een veelzijdige carrière. Je kunt haar kennen als zangeres en presentatrice. Daarnaast heeft ze ook meegedaan aan verschillende televisieprogramma’s, zoals ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Ze komt vaak in het nieuws, omdat ze niet bang is om haar mening uit te spreken. Naast haar carrière vervult ze ook een andere rol in haar leven. Ze is namelijk moeder van dochter, Marja Kox. Haar dochter is inmiddels 25 jaar en heeft net zoals haar moeder een enorme aanwezigheid op social media. Ze heeft 27,1k volgers op Instagram. Maar wie de vriend van Michella Kox? Dat zul je hier ontdekken!

Het liefdesverleden van Michella Kox

Michella Kox en richard wouters 4

Michella Kox en richard wouters 3

Michella Kox heeft wel een aantal relaties gehad en ze was zelfs getrouwd met haar grote liefde van destijds, Richard Wouters. In 2015 stapten Michella en Richard in het huwelijksbootje, maar dit hield niet lang stand, want op het begin van datzelfde jaar waren ze alweer gescheiden en gingen ze beiden hun eigen kant op, maar ook dit bleef niet lang zo. Op een gegeven moment kwam het stel weer bij elkaar. Michella zei het volgende hierover: “Na onze breuk hebben we elkaar niet meer los kunnen laten”. De tortelduifjes zijn uiteindelijk weer bij elkaar herenigd, maar ze zijn nooit weer hertrouwd.

Het huidige liefdesleven van Michella Kox

Michella Kox en richard wouters

Richard Wouters en Michella Kox hebben het helaas niet met elkaar volgehouden. Ze is zelfs vijftien jaar single gebleven. Ze zei hierover: ‘Geen man, geen vriend, niks. En ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, maar als je denkt dat het niet gelukkiger kan, kan het altijd’. Dat laatste bleek te gebeuren. In een interview met Shownieuws wordt er gevraagd of Michella Kox een man in haar leven heeft. De interviewer vroeg of ze alleen zit tijdens de kerst. Michella Kox antwoord hierop met: “Ik denk dat ik deze kerst niet alleen zit nee”. In andere woorden, Michella Kox heeft weer een man in het vizier! Maar ze is nog wel voorzichtig. “Maar je weet het nooit, dan ben je weer een halfjaar verder”, aldus Michella Kox.

Wie is de vriend van Michella Kox?

Michella Kox en richard wouters 2

Michella Kox heeft in 2023 bekend gemaakt dat ze hoogstwaarschijnlijk aan het daten is, maar ze heeft verder geen naam of een foto gedeeld. Ze heeft verder ook niet gedeeld of deze persoon nog überhaupt aanwezig is in haar leven. Of Michella Kox een liefde in haar leven heeft, blijft voor nu een mysterie voor de buitenwereld.

Laat een reactie achter