Roy Donders kennen we als de ‘stylist van het zuiden’. Hij werd wereldberoemd in Nederland met zijn huispakken. Toen hij die introduceerde in zijn real life soap op RTL 5 gingen ze als warme broodjes over de toonbank. In de jaren daarvoor had Roy Donders geprobeerd naam te maken als zanger en ook werkte hij als kapper en hij had een eigen kledingzaak in zijn geboorteplaats Tilburg.

Roy viel ook op mannen

Toen Roy Donders bekend werd was al snel duidelijk dat hij op mannen valt. Hij had meerdere relaties, en woonde ook samen met Marvin Ophof. Deze relatie liep stuk, maar later kwamen Roy en Marvin toch weer bij elkaar. Uiteindelijk strandde de relatie definitief. Ook zakelijk ging het in die tijd niet goed, de kledingwinkel van Roy werd door de rechter failliet verklaard.

Ontmoeting op Rhodos

Tijdens een vakantie op het Griekse eiland Rhodos ontmoette Roy Donders een knappe blonde dame, Michelle Bibi. Zij nam deel aan een artiestenreis waar Roy voor was gevraagd. Zij woonde in Eindhoven en had op dat moment een relatie met een andere man. Volgens eigen zeggen was Roy behoorlijk van zijn stuk toen hij ontdekte dat hij gevoelens had voor een vrouw. Tot die tijd was hij ervan uit gegaan dat hij uitsluitend op mannen viel. Aanvankelijk besloten de twee het bij vriendschap te houden, maar na een aantal maanden konden ze er niet meer omheen dat ze verliefd op elkaar waren.

Roy verklaarde later dat hij ‘slapeloze nachten’ heeft gehad voordat hij zijn familie en vrienden durfde te vertellen over zijn nieuwe liefde. Daags na zijn verjaardag in februari 2022 verschenen er foto’s op het Instagram account van de stilist waar hij poseert met Michelle Bibi aan zijn zijde. In de showbizz werd vanzelfsprekend met enige verbazing gereageerd op het nieuws dat Roy nu een relatie met een vrouw had.

Wie is Michelle Bibi?

Michelle Bibi had eerder een relatie met zanger en presentator Ferry de Lits. Ook heeft zij een dochter uit een eerder huwelijk. Verder ging de Eindhovense redelijk anoniem door het leven totdat ze de nieuwe liefde werd van Roy Donders. Nederland leerde haar beter kennen nadat het stel een interview gaf voor weekblad Privé. Uiteraard wilde de redactie alles weten over de onverwachte nieuwe liefde van Roy Donders.

Samenwonen in Tilburg

Toen Roy en Michelle besloten dat ze samen verder wilden zijn ze ook snel gaan samenwonen. Er werd een huis gekocht in Tilburg, een ‘gewoon’ rijtjeshuis. Maar Roy zou Roy niet zijn als hij de woning niet helemaal naar zijn extraverte smaak zou inrichten. Er is veel met marmer gewerkt en volgens het stel is het nu echt hun paleisje.

Gezinsuitbreiding

Roy en Michelle waren nog maar kort samen toen bleek dat Michelle Bibi zwanger was. Dat was zeker niet gepland. Roy Donders verklaarde dat hij gewoon wilde genieten van zijn relatie nu hij had geaccepteerd dat hij blijkbaar ook gevoelens voor een vrouw kon hebben. Een kindje van hen samen stond zeker niet op het wensenlijstje. Maar Moeder Natuur besliste anders. Op 17 maart 2023 schonk Michelle het leven aan een meisje, Romi. De trotse vader meldde het blijde nieuws nog dezelfde dag op zijn Instagram account.

Geen verdere gezinsuitbreiding

Al enkele maanden na de geboorte van de kleine Romi maakte Roy Donders bekend dat er geen verdere gezinsuitbreiding komt. Hij is van plan om zich te laten steriliseren zodat zijn vriendin geen anticonceptie meer hoeft te slikken. Twee kinderen vinden beiden genoeg. Al twijfelt Roy nog wel of hij voor de ingreep nog wat van zijn sperma laat invriezen voor ‘je weet maar nooit’.

1 reactie

  • Roy en Michelle, hartverwarmend. Als dit geen echte liefde is ! En ze zijn een héél knap stel, prachtig om 2 zo’n verliefde mooie mensen te zien. Ik krijg er steeds weer een goed gevoel bij. Echte liefde , het bestaat nog *******fijne mensen , allemaal , ook pa en ma en de kleine spruit en de dochter, die uit beeld wil blijven (snap ik wel, sommige mensen houden gewoon niet van belangstelling van iedereen) Het is een lief kind. Ik gun Roy en Michelle een héél fijn en gelukkig en gezond leven toe. De suiker wordt goed in de gaten gehouden ! prima, daar kun je gewoon oud mee worden. Groetjes , van Kimberley. Uit Maastricht.

Laat een reactie achter