Frenkie de Jong is een getalenteerde profvoetballer die op jonge leeftijd al begon met het najagen van zijn droom. Hij is nu 27, maar hij voetbalde al op zesjarige leeftijd bij de amateurvereniging ASV Arkel. En op zestienjarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract bij de voetbalclub Willem II. Bij deze club maakte hij ook zijn officiële profdebuut. Hierna heeft hij talloze successen geboekt en vele doelpunten gescoord, maar hij scoorde niet alleen binnen het veld. Hij heeft zijn bloedmooie vriendin Mikky Kiemeney al aan de haak geslagen toen ze nog samen op de middelbare school zaten en ze zijn verloofd sinds 2022. Maak kennis met Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong?

Wie is Mikky Kiemeney?

Mikky Kiemeney staat net zoals haar verloofde in de spotlights, want ze is een influencer met maar liefst 1,7 miljoen volgers! Ze is 26 jaar oud en ze komt uit Hilvarenbeek, een gemeente vlakbij Tilburg. Ze is opgegroeid met haar ouders en twee broers. Naast influencer is ze ook een onderneemster, want ze heeft namelijk haar eigen kledinglijn genaamd ‘MIKKY KI’. Momenteel woont ze samen met haar vriend in Barcelona. Ook Mikky heeft een grote liefde voor sport, ze is geen voetbalfanaat, maar toen ze jonger was speelde ze hockey op hoog niveau. Verder is Mikky sinds 21 november 2023 ook moeder van haar zoontje, Miles.

De relatie van Mikky en Frenkie

Mikky en Frenkie zijn jeugdliefdes van elkaar en ze hebben inmiddels al tien jaar een relatie. Het stel is al sinds 2014 samen en ze hebben elkaar leren op de school ‘Koning Willem II college’. Ze waren allebei bezig met sporten op hoog niveau. Frenkie speelde uiteraard en voetbal en Mikky speelde bij hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Ze hadden dus hun handen vol met sport en school, toch hebben ze veel tijd aan elkaar kunnen besteden. In 2019 zette Mikky een grote stap door met haar vriend mee te verhuizen na Barcelona, waar ze op het begin moeite mee heeft gehad. Ze had hier het volgende over te zeggen: ‘Ik werd in het diepe gegooid, was ineens in een onbekende stad zonder vrienden of familie, en Frenkies leven begon direct. Ik moest mijn leven daar gaan opstarten, maar had geen idee waar ik moest beginnen’. Door alle stress kreeg ze last van lichamelijke klachten, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en voelt ze zich inmiddels thuis in Barcelona. In de zomer van 2022 stapte ze samen in het huwelijksbootje.

Geruchten dat Mikky vreemd is gegaan

In 2022 ging er op het Instagram-account van Juice Channel rond dat Mikky vreemd is gegaan op Frenkie. Ook was dit blijkbaar vaker gedeeld op Juice Channel. Of dit ook echt waar is weten we natuurlijk niet, maar in een interview met Anna Nooshin gaf Mikky toe dat ze jaloerser is in vergelijking met haar vriend. Niet omdat er iets aan de hand is, maar vanwege alle aandacht die hij krijgt. Ze zegt altijd het volgende tegen hem: ‘Ik vertrouw jou voor honderd procent, maar die meisjes niet’. Ze gaf ook aan dat er verder niets aan de hand is ‘we vertrouwen elkaar gewoon’, aldus Mikky Kiemeney.

Mikky-Kiemeney-en-frenkie-de-jong-1.jpg
Mikky-Kiemeney-en-frenkie-de-jong-2.jpg
Mikky-Kiemeney-en-frenkie-de-jong-3.jpg

Laat een reactie achter