Mo (Mohamed) Ihattaren heeft een mooie selectie fans op weten te bouwen door indruk te maken op het voetbalveld. Het zal de vaste fans van deze profvoetballer niet ontgaan zijn dat er regelmatig een mooie dame aan de zijde van Mo staat. Velen vragen zich dan ook af wie deze knappe vriendin van de voetballer is. Het gaat om Yasmine Driouech, die het overigens helemaal niet nodig heeft om benoemd te worden als voetbalvrouw of ‘partner van’. Deze jongedame heeft namelijk zelf al een behoorlijke reputatie opgebouwd, voornamelijk als influencer op social media.

Wie is Mo Ihattaren?

Mo Ihattaren is een Nederlandse profvoetballer van Marokkaanse afkomst. Hij werd geboren op 12 februari 2002 en begon zijn carrière bij PSV Eindhoven. Als Utrechtse voetballer staat hij bekend om zijn technische vaardigheden, creativiteit en visie op het middenveld. Door zijn prestaties bij PSV wist Ihattaren al op jonge leeftijd indruk te maken op diverse grote, Europese clubs, waardoor hij al een mooie carrière op heeft weten te bouwen in de voetbalwereld. Naast zijn clubcarrière heeft hij ook aandacht gekregen vanwege zijn keuze tussen het vertegenwoordigen van het Nederlandse of het Marokkaanse nationale team op internationaal niveau. Zijn carrière is daarnaast ook inde schijnwerpers komen te staan vanwege enkele uitdagingen buiten het veld, waaronder persoonlijke problemen en kwesties met zijn clubmanagement.

De vriendin van Mo Ihattaren: Yasmine Driouech

Mo is niet alleen succesvol op het voetbalveld, maar ook in de liefde. Hij heeft een relatie met Yasmine Driouech, een ster op TikTok en influencer op meerdere social media kanalen. Op TikTok staat zij bekend om haar unieke dansjes, maar ook om haar sterke liefde voor mode. Meer dan eens wordt zij een ‘poppetje’ genoemd, en dat is wellicht het imago dat zij op heeft gebouwd met al haar gedeelde content. Met meer dan 100.000 volgers op Instagram hoeft ze dan ook niet te klagen over een gebrek aan aandacht.

Geen eenvoudige relatie tussen Mo en Yasmine

In het verleden hebben we vaker gezien dat relaties tussen voetballers en mooie vrouwen worden bestempeld als ‘sprookjes’, veelal gevolgd door een echt sprookjeshuwelijk. Mo en Yasmine laten zien dat het allemaal niet zo sprookjesachtig is. Zij kennen de nodige uitdagingen binnen hun relatie en het is duidelijk dat het allemaal niet vanzelf gaat. Al vrij kort nadat bekend werd dat het stel zich had verloofd, gingen zij een tijdlang gescheiden door het leven. Hun relatie is complex en uitdagend, wat mede te maken heeft met moeilijke familiebanden, maar uiteindelijk hebben zij de weg naar elkaar wel weer terug gevonden en gaan zij inmiddels als getrouwd stel door het leven.

Het huwelijk op een sprookjesachtige manier

In september 2022 ontstond de verloving en met trots presenteerde Yasmine haar verlovingsring op social media. Niet lang daarna bleek het hommeles tussen de twee en vond er een scheiding zonder huwelijk plaats. Uiteindelijk werden er dan toch trouwplannen gemaakt. De relatie tussen Mo Ihattaren en Yasmine Driouech is alles behalve sprookjesachtig. Toch koos het stel ervoor om het huwelijk op een sprookjesachtige manier vorm te geven. Yasmine Driouech kondigde het huwelijk op Instagram aan met de woorden ‘Mr. & Mrs. Ihattaren, waarbij een prachtige foto te zien was van de jongedame in een stralend witte jurk. Op andere foto’s is te zien hoe Yasmine het jasje van haar kersverse man draagt, terwijl het stel hun trouwringen laat zien. Een moment van geluk in een nogal turbulente relatie. Het huwelijk vond plaats in het voorjaar van 2023.

Verdenking van mishandeling van Yasmine

Niet lang voor het huwelijk van Mo Ihattaren en Yasmine Driouech werd Mo nog opgepakt wegens een verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Deze mishandeling zou hebben plaatsgevonden op de 21ste verjaardag van Mo. Hij werd gearresteerd en het stel ging uit elkaar. Later probeerde Yasmine deze aangifte in te trekken, maar dit bleek niet succesvol. De politie zette het onderzoek naar de vermeende mishandeling voort. Een woordvoerder van Politie Midden-Nederland heeft openbaar benadrukt dat het huwelijk van de twee geen invloed heeft op het onderzoek naar deze zaak. De gerechtelijke processen worden dan ook voortgezet. De advocaat van Ihattaren kiest ervoor geen commentaar te geven op de zaak.

De bewogen carrière van Mo Ihattaren

Het liefdesleven van Mo en Yasmine laat veel hobbels en uitdagingen zien, en deze trend zien we ook terug in de carrière van Mo. Zijn poging om zijn carrière bij Juventus nieuw leven in te blazen lijkt te haperen. Dit heeft mede te maken met geruchten dat het stel naar Dubai zou verhuizen, terwijl Mo tot 2025 bij Juventus onder contract staat. Het is opvallend dat de voetballer al langere tijd vaak niet aanwezig is bij de trainingen van de club. Dit heeft tot speculaties geleid over mogelijke boetes en zelfs een vroegtijdige beëindiging van zijn contract door Juventus. De potentiële transfer naar een club in Qatar is uiteindelijk afgeblazen en ook dit geeft aan dat het de profvoetballer lang niet altijd voor de wind gaat.

Familie ontkent de verhuizing naar Dubai

Ihattaren en Yasmine werden samen gespot bij de McDonald’s op Schiphol, en op de foto’s is duidelijk te zien dat Mo aardig in gewicht is aangekomen. Niet lang na werd het stel in Dubai gespot, en ook dit riep vragen op over de toewijding van Mo aan zijn voetbalcarrière. De mogelijke verhuizing naar Dubai steekt de kop weer op. Het feit dat het stel op deze mooie plek gesignaleerd is, zorgt enkel voor een versterking van de roddel. De geruchten over een verhuizing naar Dubai worden echter door familieleden van Ihattaren als afgedaan als ‘roddels’. Er zou helemaal geen sprake zijn van plannen om te verhuizen naar het buitenland.

Meer problemen bij Juventus

Het leven van Mo Ihattaren lijkt vol uitdagingen en problemen te zitten, en dit gaat voetbalclub Juventus ook niet in de koude kleren zitten. De carrière van Ihattaren bij Juventus is in onzekerheid geraakt na een reeks incidenten. Het Algemeen Dagblad meldt dat men in Turijn, waar Juventus is gevestigd, niet enthousiast was over het nieuws dat Ihattaren in Nederland was gearresteerd op verdenking van mishandeling. Hoewel hij later is vrijgelaten en Yasmine heeft geprobeerd haar aangifte in te trekken, heeft dit incident hun relatie en Ihattarens professionele reputatie geen goed gedaan. De voetbalclub staat niet meer te juichen om met de voetballer aan de slag te gaan, en het gerucht dat de voetballer de club zou laten zitten voor een verhuizing naar een ander land heeft de onderlinge relatie geen goed gedaan.

Een liefdesrelatie die leidt tot bedreigingen

Binnen de relatie van Mo en Yasmine zijn het niet alleen de uitdagingen op het voetbalveld die zorgen voor tumult. De relatie van de twee heeft ook geleid tot bedreigingen. Een deel van deze bedreigingen houdt verband met de familieachtergrond van Yasmine. Zo stond een direct familielid van Yasmine vorig jaar terecht voor drugssmokkel. Ihattaren zelf werd ook geassocieerd met verdachten in het Marengo-proces, hoewel er geen direct bewijs is dat de bedreigingen daarmee verband houden. Het zou gaan om ernstige bedreigingen richting het stel, vanuit de criminele hoek, en het spreekt voor zich dat dit ook de nodige impact heeft op de relatie tussen Mo en Yasmine.

Hoe ziet de toekomst van Mo Ihattaren en Yasmine Driouech eruit?

Het mag duidelijk zijn dat de relatie en het huwelijk tussen Mo en Yasmine niet vaak over rozen gaat. Velen zijn van mening dat het stel veel te jong is om een huwelijk in stand te houden. De recente trouwfoto’s op Instagram laten toch een stel zien dat veel liefde voor elkaar voelt, en dat klaar is om het levenspad samen te bewandelen. Het zal ongetwijfeld een uitdaging worden voor deze twee, die al veel hobbels in de weg zijn tegengekomen, maar voor nu lijken ze erg gelukkig te zijn met elkaar. Op social media is het vooral Yasmine die de mooie momenten van het stel met haar volgers deelt.

Laat een reactie achter