Online betaalde enquêtes kunnen een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd om jouw mening te laten horen. Maar het is belangrijk om de juiste enquêtesites te vinden om er het maximale uit te halen en jouw tijd niet te verspillen. Dus is Mobrog een onbetrouwbare enquêtesite, waar je je tijd verspilt of is het een veilige en betrouwebare manier om wat extra geld te verdienen? Ik heb de site zelf grondig getest en in dit review over Mobrog beantwoord ik deze vragen en geef ik je alle informatie, die je nodig hebt om erachter te komen of Mobrog een site is waarvoor je je wilt aanmelden. Geld verdienen met Mobrog is mogelijk en zeer gemakkelijk te gebruiken. Mobrog is in veel landen in de lokale taal beschikbaar. Je kunt via PayPal betaald worden en de site heeft een lage uitbetalingsdrempel. Het heeft in veel landen behoorlijke kansen, maar het kan ook een goed idee zijn om ook deel te nemen aan andere enquêtesites om genoeg verdienmogelijkheden te krijgen. Mobrog behoort dan ook niet voor niets in de best betaalde enquête sites van Nederland!

AANMELDEN BIJ MOBROG


Wat is Mobrog en wat biedt de site?

mobrogMobrog is een enquêtepanel van het Duitse bedrijf Splendid Research GMBH, dat werd opgericht in 2008. Laat me maar meteen onthullen dat Mobrog legitiem is en een betrouwbaar bedrijf achter zich heeft staan, MAAR dat betekent nog niet dat het persé de moeite waard is. Laten we dus eens bekijken wat het te bieden heeft, zodat je zelf kunt zien of het iets voor jou is of niet. Over het algemeen is Mobrog een zeer eenvoudige enquêtesite zonder hippe elementen en zonder te veel afleiding. Simpel gezegd bedoel ik niet noodzakelijk iets slechts, maar alleen dat het maar een paar manieren heeft om te kunnen verdienen, wat het ook gemakkelijk maakt om te navigeren en te gebruiken.

Optie 1 – Betaalde enquêtes

uitbetaling-mobrogMobrog is in de eerste plaats een enquêtesite en dit is eigenlijk alles wat je hier kunt doen om te kunnen verdienen. Je meldt je in principe gewoon aan en dan kun je beginnen met het invullen van betaalde enquêtes. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je telkens een e-mail wanneer er een enquête beschikbaar is. Houd er rekening mee dat je mogelijk niet kunt deelnemen aan alle enquêtes waarvoor je een uitnodiging ontvangt. Vaak kom je niet in aanmerking of wordt de enquête gesloten. Persoonlijk heb ik ervaren dat het in vergelijking met andere enquêtesites soms geduld kan vergen om enquêtes te vinden waarvoor je op Mobrog in aanmerking komt. Soms komt het omdat je niet in aanmerking komt, wat heel normaal is om niet te doen voor sommige enquêtes en dit gebeurt op min of meer elke enquêtesite. Soms is de enquête waarvoor jij je hebt aangemeld al vol. Dit kan gebeuren, dus om de beste kansen op kwalificatie te krijgen, kan het goed zijn om te proberen de enquêtes waarvoor je bent uitgenodigd, zodra je ze ziet, in te vullen. Het is belangrijk om te vermelden dat hoe vaak je in aanmerking komt voor een Mobrog van land tot land kan verschillen en afhankelijk is van je demografische profiel dat je invult bij je eerste deelname. Ik heb me echter ook gekwalificeerd voor veel enquêtes op Mobrog en ze zijn gemakkelijk in te nemen en gebruiksvriendelijk, dus als je weet dat er misschien veel enquêtes zijn waarvoor je niet in aanmerking komt, dan is het zeker de moeite waard om mee te doen.

Optie 2 – Nodig vrienden uit

vrienden-uitnodiging-mobrogNaast het invullen van betaalde enquêtes, is er ook nog een andere manier om wat extra geld te kunnen verdienen op Mobrog. Dit door vrienden uit te nodigen deel te nemen aan het platform. Je kunt alleen via de e-mail uitnodigen en niet door een link te delen. Als een persoon, die je een uitnodiging stuurt, lid wordt van Mobrog krijg je ongeveer € 1. Je moet dus veel mensen kennen die hier interesse in hebben om hier geld mee te kunnen verdienen, maar een beetje extra is natuurlijk altijd leuk. Houd er rekening mee dat je de beloning alleen krijgt nadat de persoon die je uitnodigt drie enquêtes heeft ingevuld. Dit om ervoor te zorgen dat het lid actief is, aangezien Mobrog natuurlijk niet geïnteresseerd is in het betalen van mensen om een stel vrienden uit te nodigen, die gewoon meedoen maar nooit een enquête invullen. Dus als je deze optie gebruikt, zou ik je aanmoedigen om alleen mensen als lid aan te melden waarvan je denkt dat ze echt geïnteresseerd zijn om betaald te krijgen voor hun mening.

Optie 3 – Wedstrijden

Een extra ding waaraan je soms kunt deelnemen, is gratis wedstrijden. Dit wordt niet op de website zelf aangeboden, maar op de social mediakanalen van Mobrog. In mijn ervaringen zal zo’n competitie ongeveer eens per maand plaatsvinden. Gewoonlijk zal de beloning € 5 tot €10 zijn en het kost je slechts een minuut om deel te nemen, omdat het bijvoorbeeld een korte vraag is om te beantwoorden en de post te liken. Als je wint, wordt de beloning op je Mobrog-account gestort. Hieronder zie je de officiële presentatie van Mobrog, zodat je ook kunt zien hoe de site zichzelf presenteert:


Hoe krijg je betaald?

creditcardsElke keer dat je een enquête invult, word er contant op jouw Mobrog-account gestort. Je kunt het later dan op jouw PayPal- of Skrill-account laten uitbetalen. Persoonlijk vind ik het in het algemeen heel leuk als enquêtesites betalingen via PayPal aanbieden, dus dit is een heel mooi aspect van Mobrog en ook mijn favoriete uitbetalingsmethode. Je kunt ook al een uitbetaling aanvragen nadat je € 5 of het gelijke bedrag in jouw lokale valuta hebt verdiend. Dit is, in vergelijking met sommige andere sites, een vrij lage uitbetalingsdrempel, wat geweldig is. Je hoeft dus niet al te veel enquêtes in te vullen voordat je je geld kunt opnemen. En het is zeer gebruiksvriendelijk dat Mobrog accounts heeft in jouw lokale valuta in alle landen waar het beschikbaar is. Houd er wel rekening mee dat je wordt uitbetaald op het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Dus als dat niet hetzelfde e-mailadres is waarmee je je hebt geregistreerd bij PayPal of Skrill, moet je contact opnemen met de ondersteuning van Mobrog en dit laten verhelpen. De beste oplossing is om je meteen vanaf het begin te registreren met het e-mailadres dat je ook gebruikt voor Skrill en PayPal, afhankelijk van jouw uitbetalingsmethode.


Hoeveel geld kun je verdienen?

Op de website van Mobrog staat dat je tot € 3 per enquête kunt verdienen en dat enquêtes meestal 5-10 minuten duren. Naar mijn ervaring klinkt gemiddeld ongeveer 10 minuten per enquête goed. Sommige zijn misschien wat langer en sommige misschien een beetje korter. Wanneer je een enquête wordt aangeboden, zie je ook hoeveel het betaalt. Meestal liggen de beloningen, die ik heb gekregen, tussen de € 1- € 2, wat ook prima is, maar houd er rekening mee dat het waarschijnlijk niet vaak zal zijn dat je de enquêtes van € 3 krijgt en als je dat wel krijgt, kan het een enquête zijn die langer dan 10 minuten duurt. Zoals op alle andere enquêtesites, moet je je ervan bewust zijn dat dit geen manier is om een voltijds inkomen ermee te verdienen. Het kan je een beetje extra geld geven en het is een geweldige manier om je mening tegelijkertijd te laten horen, maar je moet het echt doen met de juiste verwachtingen.


Kun je Mobrog op je mobiel gebruiken?

mobrog-telefoonOnderweg enquêtes kunnen invullen, is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen wanneer het jou uitkomt. Daarom geef ik de voorkeur aan enquêtesites, die gemakkelijk op mobiel te gebruiken zijn. En Mobrog is heel gemakkelijk te gebruiken op je mobiel omdat het een eigen app heeft, die je kunt downloaden en de enquêtes kunt doornemen. De app zelf is erg eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, dus het kost geen tijd om erachter te komen hoe je het moet gebruiken. Kortom, je opent het gewoon en klikt vervolgens op een enquête, als deze beschikbaar is. Je kunt het via de Google Play Store en de App Store downloaden.

AANMELDEN BIJ MOBROG


Wie kan er meedoen?

Mobrog is min of meer wereldwijd beschikbaar. Het staat momenteel leden uit meer dan 70 landen toe en het is beschikbaar in de lokale talen, wat geweldig is. Je moet gewoon 18 jaar oud zijn om je aan te melden en je moet ook een PayPal- of Skrill-account hebben, want dit zijn de enige manieren waarop je betaald kunt krijgen. Houd er rekening mee dat je geen enquêtes kunt invullen als je je niet in het land bevindt van waaruit je je oorspronkelijk hebt aangemeld. Wanneer je het platform betreedt, wordt er eerst gecontroleerd of je je in het land bevindt waar vandaan je je voor het eerst hebt geregistreerd. Als dit niet het geval is, kun je niet deelnemen en kun je ook worden verbannen. Gebruik Mobrog dus niet tijdens het reizen.


Wat zeggen andere mensen over Mobrog?

trustpilot-logo

Wanneer mogelijk probeer ik ook tijdens een review de ervaringen en meningen van andere mensen te geven. Volgens Trustpilot heeft Mobrog echt goede beoordelingen. Er zijn natuurlijk ook mensen die, zowel op Trustpilot als in de beoordelingen van de app, een klacht indienen maar de meeste mensen vinden het platform leuk. Een ding dat veel zegt over een bedrijf is hoe het reageert op de mensen, die het niet de hoogste beoordelingen geven. Ik vind het heel leuk dat Mobrog antwoorden geeft aan alle mensen die een negatieve opmerking over het platform geven en dat ze proberen te achterhalen waarom die persoon ontevreden is en tot een oplossing proberen te komen. Ik waardeer het echt wanneer een enquête-bedrijf zijn leden zo serieus neemt.


Kun je ondersteuning krijgen?

Als je als lid van Mobrog hulp nodig hebt, is het vrij eenvoudig om ondersteuning te krijgen. Je kunt een sectie op de website voor ondersteuning vinden en hier kun je in verschillende talen ondersteuning krijgen. Ik heb de ondersteuning zelf gebruikt omdat ik een paar vragen had. Het duurde een paar dagen, maar ik kreeg wel een nuttig antwoord. Je kunt ook via Facebook contact opnemen met de ondersteuning.


Eindoordeel

Mobrog is zonder twijfel een legitieme enquêtesite. Dit betekent echter niet dat dit noodzakelijkerwijs ook de juiste site voor jou zal zijn. Dus om je een beter overzicht te geven voordat je besluit om lid te worden, zet ik de voor- en nadelen van Mobrog op een rijtje zetten:

voordeelVoordelen:

  • Goede uitbetalingsmethoden
  • Lage uitbetalingsdrempel
  • Makkelijk te gebruiken
  • Heeft gebruiksvriendelijke app

nadeelNadelen:

  • Je komt niet in aanmerking voor alle enquêtes waarvoor je bent uitgenodigd
  • Niet zoveel dagelijkse enquêtes als op sommige andere sites

Laten we eerst duidelijk stellen – Mobrog is BETROUWBAAR. Je kunt wat extra geld verdienen en het is gratis om mee te doen. Ik vind het een behoorlijke site om als extra site lid te worden. Het geeft je niet veel dagelijkse kansen, dus ik zou je ook aanraden om naast Mobrog deel te nemen aan enkele van de best betalende enquêtesites om genoeg verdienmogelijkheden te krijgen. Maar Mobrog is een geweldige site omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is, dus als je kunt accepteren dat je niet in aanmerking komt voor alle enquêtes en het soms geduld kan vergen om degene te vinden waarvoor je in aanmerking komt, is het naar mijn mening een geweldige extra enquêtesite om lid van te worden.


Hoe kun je lid worden van Mobrog?

Het is heel gemakkelijk om van Mobrog lid te worden. Klik op de onderstaande knop, kies jouw land en je wordt doorgestuurd naar de website van Mobrog, waar je gewoon jouw e-mailadres en naam moet invoeren. Het duurt slechts enkele minuten om lid te worden. Als je vragen of opmerkingen hebt of als je zelf ervaringen met Mobrog hebt, hoor ik die graag in een reactie hieronder.

AANMELDEN BIJ MOBROG

Laat een reactie achter