Een glazen balustrade is tegenwoordig in een moderne design niet meer weg te denken. Van nieuwbouwwoning tot een gerenoveerd klassiek pand waarbij authentieke elementen worden gecombineerd met een eigentijds design. We hebben het over de trend van 2019. Strakke lijnen, transparantie en hoogwaardige materialen – een glazen balustrade geeft jouw interieur een innovatieve en vernieuwende uitstraling.

Naast het design is veiligheid en kwaliteit tevens zo belangrijk bij de oplevering van je project. Een betrouwbare partner als Q-railing, weet dat als geen ander. In het assortiment vind je daarom enkel gecertificeerde onderdelen die je glazen balustrade niet alleen laten uitblinken in design, maar er ook voor zorgen dat je kan profiteren van vele andere voordelen.

glazen-balustrade in stadion

Extra sterk: een railing van glas

Wanneer je op zoek bent naar kwaliteit en uitstraling dat is een volledig glazen balustrade van Q- railing de perfecte keuze. In tegenstelling tot een gecombineerde balustrade waarbij de druk vooral komt te liggen op de balusters is bij een volledig glazen balustrade het glas de dragende factor.

Glas wordt vaak ten onrechte als kwetsbaar beoordeeld. Maar in werkelijkheid is glas juist extreem sterk. Glas kan zelfs worden gebruikt bij situaties waar hoge drukkrachten kunnen ontstaan. Dat maakt een glazen balustrade uitermate geschikt is voor trappen, terrassen en balkons. Ze dienen wel te voldoen aan de nationale en internationale bouwrichtlijnen en worden doorlopend getest bij toonaangevende onderzoeksinstituten.

Monteer eenvoudig een glas balustrade

De volledige glazen balustrade bestaat uit drie onderdelen en is hierdoor gemakkelijk te monteren. Wanneer onverhoopt er toch een onderdeel vervangen of gerepareerd moet worden dan is dit gemakkelijker dan wanneer een glazen balustrade is opgebouwd uit oneindig veel elementen.

Hoewel de inbouwsituatie en de kracht die je glazen balustrade moet kunnen opvangen bepalend zullen zijn zal, dankzij de diversiteit aan onderdelen bij Q-railing, veiligheid en design elkaar niet in de weg zitten. Je vindt gemakkelijk een glazen balustrade dat past bij je ontwerp.

glazen-balustrade gebouw

De expert in glazen balustrades

Als opdrachtgever, ontwikkelaar of projectorganisator dien je rekening te houden met een groot aantal factoren. Is de glazen balustrade veilig? Hoeveel tijd kost het om een glazen balustrade te plaatsen en is deze van een hoge kwaliteit? Q-railing staat bekend als innovatieve producent van railingsystemen en beschikt over nationale en internationale certificaten. Op de website www.q- railing.com kan je alles vinden over glazen balustrades en krijg je een goed beeld van de diverse mogelijkheden voor je project.

Laat een reactie achter