Noa Lang is de welbekende Nederlandse profvoetballer. Naast zijn carrière valt hij op door zijn opvallende karakter, deze getalenteerde voetballer heeft in elke situatie een woordje te zeggen. Zijn voetbaltalent heeft hij ook zeker niet van een vreemde. Manon De Vries, de moeder van Noa Lang, heeft in 1982 tot 1991 ook in de voetbalwereld geleefd, maar waar ze nog bekender om staat is haar knappe uiterlijk die veel aandacht krijgt op Instagram. Ontdek meer over de knappe Manon de Vries, de moeder van profvoetballer Noa Lang.

Het verhaal achter Manon de Vries

Manon de Vries heeft ruim negen jaar een voetbalcarrière gehad bij MSV in MaasLuis. In deze jaren had ze de kans om deel uit te maken van het Nederlands vrouwenelftal, maar deze droom heeft ze helaas net niet kunnen waarmaken. In 1999 kreeg Manon de Vries samen een kind met Jeffrey Lang, de vader van Noa. Ze zijn geen koppel meer, maar Manon de Vries zit nu in een gelukkige relatie met de Marrokaans, Nederlandse Ajacied Nourdin Boukhari. Ook een voormalige voetballer die als middenvelder speelde. Hij is nog steeds heel betrokken in de voetbalwereld als assistent-trainer bij Sparta. Manon is nu 48 jaar, maar je kunt niet ontkennen dat ze er nog steeds ontzettend knap uitziet! Haar mooie looks zijn allemaal op haar Instagram te zien.

Kritiek op Noa Lang

Noa Lang staat tegenwoordig in de schijnwerpers doordat hij door vele mensen bekritiseerd wordt, maar dit houdt hem zeker niet tegen om zijn zegje te doen. Hierbij is hij ook zeker niet terughoudend in het terugpakken van zijn grootste haters. Manon de Vries heeft zich ook uitgesproken over deze situatie in de Vlaamse krant genaamd Het Laatste Nieuws. Ze vertelt in het interview dat ze niet altijd achter de acties van haar zoon staat en dat ze zich hier af en toe zorgen om maakt, want Noa voelt zich niet snel geïntimideerd, maar een hele grote jongen is hij niet.

Als ze hem dan neus aan neus ziet staan met Wesley Hoedt, zegt ze voor de grap: ‘Dat durf jij alleen maar op een voetbalveld te doen, hoor. Weet ik zeker.’ Noa kan gelukkig wel om deze grap lachen.

De band tussen Noa Lang en Manon de Vries

Ondanks dat moeder Manon niet altijd tevreden is over het gedrag van haar zoon vertelt ze ook dat Noa een hele andere, lieve en zachte kant heeft. Met het geld van zijn eerste jeugdcontract verwende hij zijn moeder met schoenen. Sinds hij is doorgebroken als voetbalspeler is dit uitgelopen naar het kopen van horloges tot een auto.

Hoe Manon de Vries omgaat met kritiek op haar zoon

Manon de Vries is een bezorgde moeder die zich erg druk maakt over wat journalisten over haar zoon te zeggen hebben. Dit heeft ze vertelt in een interview met hln.be. Veel mensen vinden dat Noa arrogant overkomt. Wat de moeder, Manon hierover te zeggen heeft, is: ‘Hij zegt gewoon wat hij vindt, op zijn eigen manier’. Manon kan ook slecht tegen de negatieve artikelen die over haar zoon worden gedeeld. Daarom is ze ook volledig gestopt met het lezen van artikelen over haar zoon, maar tegelijkertijd staat ze ook sterk in haar schoenen. Manon heeft het duidelijk aan Noa gemaakt dat bepaalde acties niet meer mogen gebeuren, anders stapt ze zelf het veld op.

Manon de Vries in een notendop

Er schuilt veel meer achter de knappe uitstraling van Manon de Vries, het voetbal-DNA heeft ze doorgegeven aan haar zoon, maar ze is meer dan alleen een trotse moeder van een profvoetballer. Ze is een bezorgde, sterke vrouw die heel goed weet wat ze wil.

Laat een reactie achter