Iedereen droomt weleens van een mooie vakantie naar plekken met hagelwitte stranden, palmbomen en een helderblauwe zee. Het is niet voor ons allemaal weggelegd om deze plekken te bezoeken, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Bijvoorbeeld door veel te sparen, goede aanbiedingen te zoeken, of met gratis spins 2021 het jaar te maken dat het eindelijk gaat gebeuren. Er zijn enorm veel schitterende tropische stranden op de wereld, en hieronder hebben we 8 van de mooiste uitgekozen.

Wanneer je hier ook van droomt, is het nooit te laat om een (of meerdere) van deze bestemming op je bucketlist te zetten. Met een beetje creativiteit is er natuurlijk veel mogelijk. Zo weet ook Tony Sloterman, de Product Owner van Casino Bonuses Finder, die aangeeft hoe belangrijk een goede strategie is. Als je erin slaagt deze succesvol uit te werken en toe te passen, kun je zomaar de volgende zijn die aan een van deze fantastische stranden komt te liggen. Lees mee en geniet van de volgende droombestemmingen.

mexico strand

Lanikai Beach – Hawaii

De North Shore van het Hawaiiaanse eiland Oahu staat vooral bekend vanwege de hoge golven en perfecte surfcondities. Daar vlakbij ligt echter een van de mooiste stranden ter wereld. Lanikai Beach heeft alles wat je van een tropisch strand kunt wensen.

Bottle Beach – Thailand

Op het Thaise eiland Koh Phangan ligt Bottle Beach. Dit afgelegen stukje paradijs is alleen per boot bereikbaar. Buiten de schoonheid van het strand, de zee en de omliggende natuur, is het ook nog eens spotgoedkoop om hier te overnachten. Dat kan bij sommige accommodaties al vanaf 15 euro per nacht.

Whitehaven beach – Australië

Whitehaven Beach ligt op de Whitsunday-eilanden en heeft alles weg van de hemel op aarde. Het is niet altijd even makkelijk hier te komen, maar het kan per boot of met het vliegtuig. Daarbij is het absoluut de moeite waard om deze trip te ondernemen.

Eagle Beach – Aruba

In het Caribische gedeelte van het Koninkrijk zijn veel mooie stranden te vinden. Eagle Beach op Aruba is daar misschien wel de mooiste van. Het water is rustig, en op het brede, parelwitte strand is het ook niet al te druk, waardoor je hier volledig tot rust kunt komen.

Praslin – Seychellen

De Seychellen liggen in de Indische Oceaan en er zijn een aantal heerlijke stranden te vinden. Praslin is daarvan misschien nog wel het beste voorbeeld, want het is een plek om bij weg te dromen. Bovendien kan er veel worden gewandeld in de omgeving, en kun je er prachtige vogels en speciale palmbomen zien.

Bora Bora – Frans Polynesië

Bora Bora is een vrij exclusieve bestemming met veel luxe accommodaties in Frans Polynesië, en het is goed te begrijpen waarom. Op deze exotische eilanden is het water zo helder dat je er dwars doorheen kunt kijken. Een waar tropisch paradijs. Het is misschien niet goedkoop, maar wel een echte bucketlist bestemming.

Playa Paraíso – Cuba

Niet iedereen zal Playa Paraíso kennen, en dat is zonde. Deze verborgen schat ligt bij het Cubaanse eiland Cayo Largo, en is alleen per boot bereikbaar. Geniet van het heerlijke zand, een verse kokosnoot en het warme water, wat als een ware deken aanvoelt.

Bay Islands – Honduras

De Bay Island in Honduras waren tot enkele eeuwen geleden onbewoonde eilanden. Vandaag de dag weten we dat hier een aantal van de mooiste stranden ter wereld te vinden zijn, met ongekend helder turquoise water en een heerlijk windje ter verkoeling.

Laat een reactie achter