Capri verbaast zijn bezoekers door zijn prachtige landschappen en diverse entertainment. Met stranden willekeurig verspreid over het eiland en een rijke geschiedenis is deze plek in Italië luxe en ontspanning. Hotel Punta Tragara is ontwikkeld door de legendarische architect Le Corbusier en heeft een fascinerende vesting met het mooiste uitzicht in Capri.

Hotel Punta Tragara in Capri is een uniek gebouw met een gedurfd ontwerp dat perfect in zijn landschap past. Bovendien heeft het een geweldige locatie aan het einde van de weg die leidt tot het beroemde panoramische uitzichtpunt van Punta Tragara. Dit betekent dat de gasten door de perfecte locatie vanuit hun eigen kamer en terras een vrij uitzicht hebben op de beroemde Faraglioni rotsen en de zee.

De Napolitaanse aquarellen en sculpturen werden gecombineerd met hedendaagse kunstelementen om onvergetelijke interieurs te creëren. Elke kamer heeft zijn eigen gedefinieerde persoonlijkheid en een uniek interieur.

Er zijn 2 mogelijkheden om te eten en te drinken in Hotel Punta Tragara in Capri: Monzù Restaurant en La Pergola Pool Bar. Op deze manier voldoet dit vijfsterrenhotel aan de behoeften van de klanten door middel van verfijnde menu’s en voortreffelijke eetgelegenheden. Echte mediterrane gerechten en verfrissende cocktails worden geserveerd voor de culinaire verrukking van de toeristen.

1 reactie

Laat een reactie achter