Myron Koops wordt tegenwoordig vaak omschreven als de charmante nieuwe vriendin van Enzo Knol, de beroemdste vlogger van Nederland. Toch mogen we zeker niet vergeten dat deze jongedame zelf ook veel in haar mars heeft. Zij heeft dan ook niet voor niets al de harten van veel fans veroverd. De relatie tussen Enzo Knol en Myron Koops, recent bevestigd in een Q&A op YouTube, is een bron van nieuwsgierigheid en bewondering geworden.

Wie is Myron Koops?

Myron Koops

Zoals gezegd is Myron Koops meer dan enkel de mooie vriendin van Enzo Knol. Ze werd geboren op 12 juni 1997 en is opgegroeid in Borger. Myron had aanvankelijk een beloftevolle toekomst als schaatster voor zich, maar door de ziekte van Pfeiffer moest ze haar ambities bijstellen. Ze is nu een nieuwe weg in geslagen met Enzo Knol, waarmee ze dagelijkse vlogs maakt om hun avonturen te delen met al hun volgers.

Van professioneel schaatster naar modeontwerper

@myronkoops

still going strong with my shoulder recovery!💪🏼 it’s been 4 months since my surgery. full recovery would take between 6 and 9 months so I’m on my way and working hard to get my mobility back! #shoulderworkout #shoulderrehab #shoulders #workout #fitness #physiotherapy #surgery #fit #fitgirl #sport #gym #gymtok #fy #fyp #foryou

♬ original sound – Myron Koops

Myron groeide op met het idee een groot schaatster te worden. Het leek er dan ook op dat zij haar geld zou gaan verdienen als professioneel sporter op de schaatsbaan, maar haar gezondheid gooide roet in het eten en zo werd zij gedwongen om een andere weg in te slaan. Deze wending in haar carrière bracht haar uiteindelijk bij Enzo, met wie ze samen aan het sportkledingmerk KP Active werkt. Myron, nu 25 jaar oud, heeft haar sportieve drive omgezet in een succesvolle carrière als personal trainer en ondernemer. Ze heeft haar sportieve kant dan ook zeker niet volledig aan de kant geschoven.

Een einde aan het verdriet van de fans van Enzo

myron koops en enzo knol

Voor Enzo markeert deze relatie een nieuw hoofdstuk na zijn eerdere relatie met Dee van der Zeeuw. Dee en haar broer Quin hadden een aanzienlijke aanhang opgebouwd door hun verschijningen in Enzo’s video’s. Voor fans van het stel was de schol dan ook groot toen bekend werd dat de relatie niet langer zou voortbestaan. Het verdriet heeft inmiddels plaatsgemaakt voor vreugde, zowel voor de fans van Enzo als die van zijn ex Dee. Na hun breuk hebben beiden een eigen weg in de digitale wereld gevonden, waarbij Dee een eigen YouTube-kanaal heeft gelanceerd. De fans van Enzo zijn inmiddels goed gewend geraakt aan de verschijning van Myron in de dagelijkse vlogs.

Populariteit van Myron

Myron is zeker niet alleen te zien als de vriendin van Enzo Knol in zijn dagelijkse vlogs. Haar eigen populariteit op Instagram is gestegen sinds ze openlijk in Enzo’s leven verscheen. Oorspronkelijk deelde ze haar leven via het Instagram-account van KP Active, maar tegenwoordig heeft ze haar eigen platform waarop ze haar persoonlijke ervaringen en momenten met Enzo deelt. Haar account, dat eerst privé was, staat nu open voor publiek, waardoor fans een inkijkje krijgen in hun gedeelde leven.

Meer dan enkel de vriendin van Enzo

@myronkoops

what do you think?🥰

♬ Kiss Is Better with You (Remix) – Isintah

Enzo Knol timmert al jarenlang aan de weg via zijn eigen YouTube kanaal, waardoor het vaak makkelijk gezegd is dat Myron niet meer dan de vriendin van Enzo is. Myron verdient echter meer erkenning dan dat. Haar eigen verhaal, prestaties en persoonlijkheid verdienen respect en bewondering. Haar openheid op social media geeft ons een glimp van wie ze is, los van haar bekende vriend. Myron’s verhaal is er één van veerkracht, aanpassingsvermogen en succes, waarbij ze de wereld laat zien dat ze veel meer is dan alleen de partner van een bekende vlogger.

Meest sexy foto’s van Myron Koops

Natuurlijk willen we vooral ook niet vergeten dat Myron Koops gewoon een bijzonder charmante en sexy verschijning is waar veel mensen graag naar kijken. Inmiddels is er een mooie selectie sexy foto’s van Myron te vinden, voornamelijk op social media. Hieronder vind je een indruk van de meest sexy foto’s van Myron Koops.

myron koops sexy foto 3 myron koops sexy foto 2 myron koops sexy foto 2 myron koops sexy foto 2 myron koops sexy foto bikini bh myron koops sexy foto bikini bh myron koops sexy foto bikini bh myron koops sexy foto bikini

myron-koops-lachen

 

Petitie Myron moet vaker jurk of rok aan
byu/giodutchhorny inmyronkoops_

Laat een reactie achter