Als iemand aan je vraagt of je weet wie Natalya Krasavina is dan moet je het antwoord wellicht schuldig blijven. Maar toch heeft deze dame inmiddels zo’n 7 miljoen volgers op Instagram. Daar kent iedereen haar als Natalie Lee, of ook wel Nata Lee 007. Deze dame, geboren in de Russische hoofdstad Moskou in 1999 timmert al heel wat jaren aan de weg.

Hard werken

Het is zeker niet zo dat het succes Nata Lee is komen aanwaaien. Ze heeft er heel hard voor moeten werken om te komen waar ze nu is. Haar succes wordt haar dan ook door velen gegund. Haar Russische afkomst maakt dat ze sinds de oorlog tussen Rusland en Oekraïne uitbrak soms met scheve ogen wordt aangekeken. Maar ze houdt zich wijselijk buiten de politieke discussie en gaat onverstoorbaar door met het bouwen aan haar nu al indrukwekkende loopbaan.

Veelzijdig talent

Natuurlijk heeft Nata Lee haar looks mee. Die hebben zeker geholpen om een succesvolle carrière op te bouwen. Maar talent heeft ze ook zeker. Nata Lee is een succesvolle DJ en ze schrijft inspirerende blogs. Verder worden haar foto’s en video’s alom geprezen. Mede daarom heeft ze inmiddels op Instagram zo’n 7 miljoen volgers. Ook haar accounts bij YouTube en TikTok zijn enorm populair.

Trendsetter in de mode

Nata Lee profileert zich online vooral als een modebewuste jonge vrouw. Ze maakt daarbij gewaagde keuzes die niet iedereen zou overwegen. Dit bleef ook niet onopgemerkt bij bekende modemerken. Nata Lee haalde lucratieve deals binnen met bekende merken zoals Guess en Fashion Nova. Dit zorgde ervoor dat ze met haar activiteiten inmiddels een aanzienlijk vermogen heeft opgebouwd.

Een natuurlijke schoonheid

Van Moeder Natuur heeft Nata Lee natuurlijke schoonheid meegekregen. Met haar blonde haar en blauwe ogen is ze een onmiskenbare beauty. Maar dat betekent niet dat alles bij haar vanzelf gaat. Met een streng dieet en een zeer gedisciplineerd trainingsprogramma zorgt ze ervoor dat ze ‘in shape’ blijft. Als model moet ze immers voldoen aan de standaarden die in deze branche gelden. Ook al komen er steeds meer bezwaren tegen graatmagere modellen, Nata Lee wil haar goede en gezonde figuur graag behouden en daar heeft ze alles voor over. Te mager is het model dan ook zeker niet.

Meisjesdroom komt uit

Als klein meisje in Rusland droomde Nata Lee al van een carrière in de modellenwereld. Al jong opende ze een account op sociale media waar ze foto’s van zichzelf begon te posten. Die foto’s vielen op en kregen veel aandacht. Dat bleef weer niet onopgemerkt bij de modebranche. En zo kon het gebeuren dat Nata Lee in 2018 haar eerste contract als model tekende bij M Models Agency.

Rijzende ster

Haar groeiende bekendheid leverde Nata Lee al snel mooie opdrachten op. Daarnaast richtte ze zich ook steeds meer op haar andere passie: Werken als DJ. Ze werd bekend onder de artiestennaam Nata Lee 007 en draait haar muziek over de hele wereld. Als vrouwelijke DJ in een mannenwereld weet ze zich prima staande te houden.

OnlyFans account

Nata Lee weet heel goed dat ze met haar schoonheid vele ogen op zich gericht heeft. En daar haar geld mee verdienen lukt haar prima. Ze opende accounts op OnlyFans en Patreon waar ze haar betalende adult fans trakteert op exclusief fotomateriaal. Toen Nata Lee deze accounts lanceerde leverde dat haar niet alleen positieve reacties op. Er waren critici die vonden dat ze hiermee een stap te ver ging. Maar het aantal aanmeldingen van betalende abonnees wees uit dat er wel degelijk interesse voor was. En waarom zou je als beeldschoon model geen gebruik maken van deze mogelijkheden.

Het vermogen van Nata Lee

Nata Lee werkt al heel wat jaartjes in de mode- en DJ wereld. Dit heeft haar zeker financieel goed gedaan. Deskundigen schatten haar vermogen anno 2023 op minstens 2 miljoen dollar. Met name het promoten van bekende merken met haar inspirerende foto’s levert Nata Lee een goed belegde boterham op. Maar ondanks dat haar vermogen inmiddels aanzienlijk is, blijft ze onverminderd hard werken.

Het privéleven van Natalie

Naast de bekende persoon Nata Lee is er natuurlijk ook nog ‘gewoon’ Natalie. Er is maar weinig bekend over haar privé leven. Nata Lee houdt dat zeer goed afgeschermd. We weten dat ze de Russische nationaliteit heeft en dat haar ouders haar een fijne en onbezorgde jeugd in Moskou hebben kunnen geven. Moskou, de stad die bol staat van cultuur en geschiedenis, is ongetwijfeld ook een inspiratiebron geweest voor Nata Lee om te worden wie ze nu is.

De vriend van Nata Lee

Uiteraard heeft Nata Lee niet te klagen over de aandacht van mannen. Maar net als over haar familie en jeugd is ze ook over haar liefdesleven zo gesloten als een oester. Het is zeker dat ze anno 2023 niet getrouwd is. Maar sterke geruchten doen de ronde dat Natalie de liefde heeft gevonden bij professioneel fotograaf Malin Maalouf. Marvin heeft zijn eigen fotostudio, genaamd Marvin Models. Deze twee lijken dus haast wel een match made in heaven. Wie weet stelt Natalie haar grote liefde binnenkort officieel voor via haar goed bezochte social media kanalen.

De meest naakte foto’s van Nata Lee

Nata Lee sexy Nata Lee naakt 2 Nata Lee billen Nata Lee sex Nata Lee naakt Nata Lee borsten

Laat een reactie achter