Turkije is een van de sterkste kandidaten om de nummer 1 ter wereld te worden op het gebied van gezondheidstoerisme. Uiteraard is het aandeel van de investeringen en stimuleringsmaatregelen die al jaren op het gebied van de gezondheidszorg zijn gedaan hierin te groot. Met de opening van klinieken zoals Redent Istanbul is Turkije een land geworden dat een verschil maakt op het gebied van tandheelkundige en mondziekten. Bij Redent Istanbul werken gespecialiseerde tandartsen met 15 jaar en meer ervaring in het vakgebied.

Het zet zelfverzekerde stappen om de eerste keuze te worden van tandheelkundige patiënten uit Turkije en Europa, vooral uit Nederland en België. Ook Redent Istanbul, dat zichzelf elke dag vernieuwt en zich ontwikkelt terwijl het vernieuwd wordt, heeft zeer goede stappen gezet op het gebied van non-prep facings behandelingen.

Wat is een non-prep facing?

Als we een goede glimlach en een gezond lichaam willen, moeten we gezonde en mooie tanden hebben. Gaatjes, tandplak, verkleuring en breuken vooral in de voorste delen van onze tanden, kunnen echter de tandheelkundige gezondheid en glimlach van een persoon verstoren. Dit kan psychologische en sociale problemen veroorzaken en leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen. Een van de meest gebruikte behandelingen in de esthetische tandheelkunde is het klassieke porseleinen facings proces. De esthetiek van de glimlach neemt enorm toe bij klassieke porselein facings. Maar: tijdens deze worden uw gezonde tanden geslepen en beschadigd. Als beter alternatief zijn er non prep facings! Non-Prep facing is een toepassing van laminaat (bladporselein) die wordt aangebracht door rechtstreeks metingen uit te voeren. Tijdens de toepassing van deze methode worden de tanden niet aangetast en wordt er niet geslepen.

Non-prep facings bij Redent Istanbul

man met facings

Bij Redent Istanbul worden al uw behandelingen op het gebied van mond- en tandziekten snel en succesvol uitgevoerd dankzij de beste technologie en gespecialiseerde artsen. Bij Redent Istanbul, dat ernaar streeft de nummer 1 in Turkije te worden, worden de nieuwste technologische apparatuur en methoden toegepast bij facings behandelingen met de superieure ervaring van gespecialiseerde artsen. Bovendien geeft Redent Istanbul de voorkeur aan hoogwaardige producten van Europese oorsprong in Non-Prep facings toepassingen. E-Max Lamina van het merk Ivoclar, dat de voorkeur heeft in tandheelkundige facings, is een van de meest bekende en gebruikte materialen ter wereld. Zoals bekend zijn E-Max laminaat facings gemaakt van glaskeramiek. Vanwege de geschiktheid voor de orale anatomie is het meestal niet nodig om op de tanden te slijpen wanneer E-Max laminaat facings wordt geplaatst. Hoewel er in sommige gevallen heel weinig slijpen (op glazuurniveau) nodig kan zijn, bereikt u na de ingreep een hoogtepunt op het gebied van uw tandgezondheid, esthetiek en zelfvertrouwen.

Snelle behandeling, redelijke prijs

Als u een tandheelkundige aandoening heeft of bijvoorbeeld facings wilt laten plaatsen, denken wij dat Redent Istanbul het verdient om uw eerste keuze te zijn. Aan de andere kant trekt Redent Istanbul, die effectieve, nauwkeurige en snelle oplossingen biedt op het gebied van tandheelkundige behandelingen met Non-Prep facings, de aandacht met zijn betaalbare prijzen. U kunt een gezond gebit, een mooie glimlach en een gelukkiger toekomst krijgen met Redent Istanbul, dat betaalbare prijzen biedt die de helft lager zijn dan de prijzen voor tandheelkundige behandelingen in Europa.

Laat een reactie achter