De veelgeprezen Franse scheepswerf Ocea Yachts heeft de laatste tijd gewerkt aan een cool, nieuw ontdekkingsschip, genaamd de Nemo 50 Ice. Dit superjacht is in samenwerking met Aldo Marina ontwikkeld en heeft een opmerkelijke buitenkant, die ontworpen is door Fulvio de Simoni. Zoals de naam al aangeeft, is dit jacht 50 meter lang en is het een volledig aluminium jacht dat klaarstaat om, zo lang als je maar wilt, in de Antarctica-regio rond te reizen.

De Nemo 50 Ice beschikt over ultramoderne uitrustingen en innovatieve ontwerpeigenschappen die, terwijl de passagiers een comfortabele en luxueuze reis naar de verste hoeken van de wereld wordt aangeboden, het onder extreme omstandigheden de zee helpen temmen. Ocea Yachts heeft met dit jacht een unieke ontwerpoplossing voor het verkennen van Antarctica voorgesteld, dat wordt geleverd met een speciale technische ruimte aan de voorkant van het verhoogde dek, waar ook alle wandeluitrusting wordt opgeslagen.

Nemo 50 Ice

Alle opblaasbare boten met een onbuigzame romp en andere aan boord opgeslagen landingsvaartuigen kunnen met behulp van de speciale uitrusting van het jacht gemakkelijk worden gelanceerd en weer terug aan boord komen. Maar de Nemo 50 Ice is meer dan alleen een indrukwekkende poolreiziger. Het is in staat om tot 10 passagiers te huisvesten die zich, net als de gelukkige eigenaar van dit jacht, zich zeker thuis zullen voelen.

De hut van de eigenaar heeft een ontwerp over de volledige breedte en beschikt over een privé-lounge, plus een ruime eigen badkamer en een sauna, die waarschijnlijk zeer gewaardeerd zal worden. De rest van de passagiers zal zich kunnen ontspannen in verschillende ruime hutten, terwijl een bemanning van 10 voor alles aan boord zorgt.

In termen van kracht zal dit schip met twee CAT C32 1450 HP-motoren worden geleverd, die goed genoeg zijn voor een topsnelheid van 16 knopen en een kruissnelheid van 14 knopen. Het Nemo 50 Ice projekt pocht een beetje over een maximum bereik van 5000nm, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de ijsbergen, die deze reis zouden kunnen verpesten.

Nemo 50 Ice

Laat een reactie achter