Sinds de coronacrisis doen we meer online dan ooit tevoren. We socializen, werken, vergaderen, shoppen, betalen, kijken concerten… en we leren. Het maakt niet uit waar je interesses liggen of wat je ambities zijn; het World Wide Web is een grenzeloze bron van kennis. Maar goed, je hebt natuurlijk wel een bepaalde standaard met betrekking tot waar jij je kennis vandaan haalt. Wil jij online nieuwe skills leren? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op het platform Grootmeesters. Hier volg je online masterclasses van de allerbesten in hun vakgebied!

Wat is Grootmeesters?

grootmeesters-logo

Grootmeesters is een platform dat zich richt op het aanbieden van online masterclasses van (ja, je voelt hem al aankomen) grootmeesters. Voor een bedrag van slechts €9,95 per maand (minder dan een standaard Netflix abonnement!) krijg je onbeperkt toegang tot alle masterclasses die op het platform worden aangeboden. Je kunt dan online nieuwe skills leren, waar en wanneer je maar wilt. De masterclasses zijn te streamen via je desktopcomputer, laptop, tablet, smartphone of tv. Je kunt van tevoren een trailer en overzicht bekijken zodat je vooraf een goed beeld krijgt van waar de masterclass inhoudelijk over gaat. Elke masterclass bevat tussen de anderhalf en vijf uur aan materiaal en bestaat uit meerdere delen. Je krijgt een digitaal werkboek met opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt, en volgt de masterclasses lekker op je eigen tempo.

Krijg je het over een tijdje bijvoorbeeld weer druk met je studie of met werk en ben je bang dat je dan geen tijd meer hebt om masterclasses te volgen? Geen probleem, want je zit nergens aan vast! Je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. En mocht je tussendoor toch nog een masterclass willen volgen, dan kun je deze eventueel ook los aanschaffen.

Wat voor skills kan ik leren via Grootmeesters?

koken-groenten

Bedenk een vaardigheid en je kun het leren via Grootmeesters. Zij zorgen ervoor dat er maandelijks minimaal één nieuwe masterclass aan het aanbod wordt toegevoegd, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bovendien worden de masterclasses niet door de minsten gegeven! Heb jij muzikale ambities? Dan is de masterclass van Guus Meeuwis wellicht iets voor jou. Heb je er altijd al van gedroomd om een boek te schrijven? Bestsellerauteur Ronald Giphart vertelt je in een 11-delige masterclass wat je moet weten om aan de slag te gaan. Wil je je culinaire vaardigheden verbeteren? Jonnie Boer, die steevast in de Top 10 beste chefs ter wereld staat, leert je samen met zijn echtgenote Thérèse om te koken op het allerhoogste niveau.

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod van de masterclasses die op Grootmeesters te vinden zijn. Benieuwd naar wat er nog meer te leren is? Bekijk alle masterclasses hier!

Laat een reactie achter