Februari is voor velen de maand dat er wordt nagedacht over de vakantiebestemming van komende zomer. Wordt het weer kamperen in Frankrijk of een weekje naar de Spaanse costa? Er zijn meer opties dan dat, en één van die opties is Kaapverdië. Kaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische oceaan en is erg geschikt voor een vakantie vol zon, zee en strand. De eilandengroep kent een zeer aantrekkelijk klimaat waardoor het 12 maanden per jaar een hele aangename bestemming is als je op zoek bent naar een warme plek. De eilanden lenen zich er goed voor om helemaal tot rust te komen. Ontspannen in een oase van rust en een prachtig resort met alles er op en er aan.

All-inclusive resorts

Verschillende eilanden van Kaapverdië zijn erg populair onder toeristen. Zo zijn bijvoorbeeld de eilanden Boa Vista en Sal erg in trek bij Nederlandse vakantiegangers. Op de eilanden vind je een aantal prachtige resorts die jouw vakantie compleet willen verzorgen. De resorts bieden veelal een all-inclusive formule aan waarbij je tegen een totaalprijs kunt genieten van al het moois dat het resort te bieden heeft. Prachtige kamers, heerlijk eten de hele dag door, entertainment voor jong en oud en nog veel meer. Op die manier hoef jij je tijdens je vakantie nergens om te bekommeren en kun je helemaal tot rust komen op deze fijne plek.

kaapverdie strand

Watersporten op Kaapverdië

De eilanden van Kaapverdië lenen zich ook prima voor watersporten. Zo zijn kitesurfen en windsurfen erg populair op de eilanden. De meeste resorts bieden dit ook aan, of geven je de mogelijkheid om met een groep de eerste lessen in deze watersporten te volgen. Zij nemen je mee naar de beste plekken op het eiland waar de omstandigheden het beste zijn.

Vliegtijd en tijdsverschil

Vanaf Schiphol is het ongeveer 7 uur vliegen naar Kaapverdië. Afhankelijk van welk eiland je bestemming is kan het wat langer of korter zijn. Groot voordeel aan deze bestemming is dat ondanks de redelijke vliegtijd die je hebt naar Kaapverdië, het tijdsverschil slechts twee uur is. Dat betekent dat jij waarschijnlijk geen last hebt van een jetlag en vanaf het eerste moment in jouw resort kunt genieten van jouw vakantie op Kaapverdië. Niets staat je nog in de weg om helemaal tot rust te komen op deze prachtige eilandengroep. Parkeren nabij Keulen airport is ook nog een optie, mocht je er dichtbij wonen.

Laat een reactie achter