Hoe betrouwbaar en veilig is Opinieland? Is Opinieland een scam of kan je er echt geld mee verdienen? Wij zochten het uit.

Opinieland is een veilige en betrouwbare enquête site, die veel mensen waarschijnlijk wel kennen. Ze blijken niet voor niets in onze top 5 beste enquête sites te staan! Sites veranderen echter voortdurend en de kwaliteit van deze site kan in de loop van de tijd erg zijn veranderd of misschien heb je alleen maar van de naam gehoord en de site zelf nooit geprobeerd of bezocht.

Opinieland blijkt veilig en betrouwbaar

Hoe weet je nu of deze site geschikt is voor jou om enquêtes op in te vullen? Om meer te weten te komen over wat ze bieden en hoe ze werken, zul je een blind oordeel moeten vellen. Daarom zullen wij vandaag Opinieland voor je beoordelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of je je wel of niet moet aanmelden bij deze site.


Over Opinieland

Voordat je besluit om geld te verdienen met Opinieland enquêtes, is het de moeite waard om een beetje meer te weten te komen over de achtergrond van de site zelf. Om te beginnen is het een onderdeel van het grotere bedrijf Research Now SSI dat in 1977 is opgericht en al lange tijd met digitale onderzoeksgegevens werkt. Dit moederbedrijf werkt samen met bedrijven om hen te helpen om betere keuzes te maken op zakelijk gebied.

opinieland-logo

Opinieland en haar moedermaatschappij zijn grotendeels actief in Amerika en Azië. Elk jaar worden door bijna 1500 onderzoeksbedrijven de enquêtes van deze bedrijven gebruikt! Veel van deze bedrijven zijn grote merken die wereldwijd bekend zijn, dus je weet dat de verzamelde gegevens en data zullen worden gebruikt om een groot verschil te maken.


Hoe werkt Opinieland?

opinieland-website

Zowel de offline en de online enquête sites zijn belangrijk voor een bedrijf om de markt te kunnen testen. Over het algemeen gaan het grootste deel van het testen van producten en enquêtes die beschikbaar zijn, door meerdere rondes van marktonderzoeken.

Door hun producten en diensten beschikbaar te stellen voor marktonderzoeken, zullen bedrijven het consumentengedrag beoordelen en de manier waarop zij hun product ervaren. Dit helpt het bedrijf om uiteindelijk het product beter te maken!

Enquête sites overbruggen de kloof tussen bedrijven en de mensen die de enquête uiteindelijk invullen. De bedrijven huren enquête websites aanbieders zoals OpinieLand in, die op hun beurt gebruik maken van hun bestaande klantenbestand om meer te weten te komen over de mening van mensen over een bepaalde dienst of product van een bedrijf.

Online marktonderzoek blijkt zeer effectief te werken en bedrijven zullen het commentaar van klanten beter kunnen begrijpen, zelfs voordat het product in de markt gelanceerd zal worden. Met een flink aantal producten en diensten die dagelijks in de markt worden gebracht, is het van essentieel belang dat bedrijven enquêtes toepassen om de beste te blijven in de markt en een hoger niveau van tevredenheid te creëren.

De belangrijkste manier om geld te verdienen bij het gebruik van deze website is door enquêtes in te vullen. Je kunt deze enquêtes op zowel een desktop als op een mobiel apparaat invullen, maar je moet er wel voor zorgen dat je zoveel mogelijk enquêtes zo nauwkeurig mogelijk invult om van het invullen te kunnen profiteren.

Een interessant iets aan deze site is dat het ook korte, dagelijkse enquêtes biedt waaraan je geen geld verdient. In plaats daarvan doneert het bedrijf dan een klein bedrag aan een goed doel voor elk van deze ingevulde enquêtes.


Beloningen bij Opinieland

beloning-opinielandDe beloningen die je verdient voor het invullen van enquêtes op OpinieLand heten ook wel Opinion Points. De Opinion Points die je verdient, zijn afhankelijk van de lengte van de enquête en de tijd die je erin moet investeren. Het lijkt veel op andere online enquête panels wat betreft de manier waarop de beloningen worden berekend.

Met elke betaalde enquête die jij invult, verdien je tussen de €0,50 en €3. Het specifieke bedrag dat je kunt ontvangen, is afhankelijk van de lengte en het soort enquête dat je voltooit. Ook maak je daarnaast ieder kwartaal kans op een loterij van €10.000!

Vroeger werden mensen uitbetaald in de vorm van cheques. Zij hebben echter hun proces nog verder ontwikkeld en in een poging om de fraude te bestrijden passen ze verschillende methoden toe.

Als je echt iets wilt verdienen op de website moet je je profiel grondig en volledig invullen en indien mogelijk is ook regelmatig bijwerken. Als je dat doet, kan de website je profiel namelijk markeren als een top profiel waardoor jij frequenter betere enquête mogelijkheden ontvangt.

Wat betreft de uitbetaling is elke 1.000 punten gelijk aan € 10 en dit is ook het minimumbedrag dat kan worden uitbetaald. Je kunt kiezen uit veel verschillende uitbetalings opties, zoals Amazon, e-cadeaubonnen, PayPal, cheques of airmiles. PayPal en e-cadeaubonnen worden binnen enkele uren vrijgegeven, terwijl het uitbetalingen van geld maximaal twee weken kan duren.

AANMELDEN BIJ OPINIELAND


De voordelen van Opinieland voordeel

De website wordt door velen gewaardeerd vanwege de volgende punten:

  • Werkt in verschillende landen

Deelnemers van over de hele wereld hebben wisselend succes gehad bij het gebruik van de website. Afhankelijk van waar je precies woont kan het zijn dat je een gestage stroom aan enquêtes ontvangt! Met name gebruikers in India, Finland en Australië hebben al vele enquêtes kunnen beantwoorden.

  • Snelle uitbetalingen

Zodra je een betaling aanvraagt, kun je deze snel ontvangen. Zelfs als je in echt geld wilt worden uitbetaald wordt de betaling op tijd verzonden en zul je het redelijk snel ontvangen. Wanneer je elektronisch wordt uitbetaald, kun je verwachten dat dit binnen 24 uur wordt afgehandeld.

  • Snel en gemakkelijk

De enquêtes en de enquête verzameling secties op de site zijn snel en gemakkelijk te gebruiken. De lay-out van de site maakt het eenvoudig om deze enquêtes uit te voeren en je hoeft niet veel moeite te doen om een enquête te kunnen voltooien.

  • Een breed scala aan onderzoekstijden

In tegenstelling tot enquête sites die alleen zeer lange enquêtes aanbieden die heel moeilijk te doorlopen zijn, zijn er op deze site ook enquêtes te vinden die binnen 5 tot 30 minuten te voltooien zijn. Het maakt niet uit hoe lang uje de tijd hebt jij kunt op deze site een enquête vinden die aan je behoeften voldoet.


De nadelen van Opinieland nadeel

Sommige van de problemen met de site zijn onder meer:

  • Problemen met de diskwalificatie

Sommige mensen die Opinieland hebben gebruikt, zijn gefrustreerd over hoe vaak ze worden gediskwalificeerd voor een enquête. In de meeste gevallen gebeurt dit omdat hun profiel niet actueel meer was. Om dit probleem te voorkomen, moet je je profiel dus vaak en grondig bijwerken.

Toch hebben sommigen ontdekt dat ze tijdens het invullen van enquêtes na ongeveer 10 minuten worden gediskwalificeerd. Het bedrijf heeft verklaard dat dit te wijten kan zijn aan inconsistente antwoorden die elkaar tegenspreken, maar dit is natuurlijk best lastig te controleren waardoor het kan voelen alsof het proces niet helemaal eerlijk verloopt.

  • De beëindiging van accounts

Onlangs hebben sommige gebruikers een probleem gehad toen ze probeerden hun punten te verzilveren. In plaats van de punten te kunnen verzilveren, meldden ze dat hun accounts werden beëindigd.

Volgens Opinieland was dit te wijten aan discrepanties, maar dit lijkt een beetje duister omdat ze niet snel reageren op verzoeken van de klantenservice. In meer dan één geval moest de Consumentenbond er aan te pas komen om consumenten te helpen het geld te krijgen dat ze te goed hadden. Totdat dit probleem is opgelost, is het moeilijk om deze site aan te bevelen, want zelfs als deze klachten niet helemaal correct zijn, is het duidelijk dat de website ze niet correct behandelt.


Conclusie: is Opinieland een scam of een snelle manier om geld te verdienen?

geld-verdienen-opinieland

Opinieland is een legitieme website met een paar dubieuze dingen. Als je het toch wilt proberen, moet je slim zijn over hoe je de site gaat gebruiken, als je besluit je hier aan te melden.

Als je de onderstaande punten volgt, is het mogelijk dat je zoveel mogelijk enquêtes krijgt:

  • Werk je profiel regelmatig bij.
  • Als je een e-mail ontvangt met het verzoek om een korte update-enquête in te vullen, doe dat dan!
  • Vul elke enquête die je aangeboden krijgt in. Zelfs als je gediskwalificeerd wordt, word je opgenomen in hun “Bedankt” map.
  • Voer alle gevraagde gegevens in.

Door al deze dingen te doen, vergroot je je kansen om betaald te worden en meer te verdienen door de enquêtes, die door het bedrijf worden aangeboden. Ze overslaan is net zoiets al het weigeren van werk, dus doe dat niet!

Over het algemeen raden wij je echter aan om lid te worden van deze site, tenzij je bereid bent te riskeren dat ze je account beëindigen wanneer je probeert om je punten te verzilveren. Totdat dit probleem is opgelost, zijn er betere opties als het gaat om enquête sites.

AANMELDEN BIJ OPINIELAND

Laat een reactie achter