Elise Siegwald kreeg het voor elkaar om een oude Game Boy om te toveren in een old school Steampunk Game Boy, dat net lijkt alsof het uit de 19e eeuw komt. De oude Game Boy van vroeger krijgt een compleet nieuwe en kunstzinnige look.

De Steampunk look is een fantasierijke en fictieve genre uit de 19e eeuw waarbij stoomkracht als primaire krachtbron wordt gezien. De Steampunk stijl brengt ook een stukje sciencefiction met zich mee, waarbij de futuristische machines en uitvindingen vooral centraal stonden. Nu meer dan 100 jaar later, is de Steampunk weer helemaal terug, waarbij metaal voorkeur heeft boven kunststof.

Elise Siegwald liet zich door de Steampunk look inspireren en creëerde een echte Steampunk Game Boy waarbij de fantasie echt tot leven wordt gebracht.

Als jij helemaal weg bent van deze stijl, dan zou je dit in principe overal op kunnen toepassen. Van accessoires tot het interieur van je woonkamer. Je hebt simpelweg wat oude onderdelen van vroeger nodig, zoals oude tandwielen en schakelaars. Deze vind je met gemak op de dichtstbijzijnde rommelmarkt. Dus haal die oude spullen van zolder en wees een beetje creatief!

Deze geweldige Game Boy creatie is gevonden op Behance, waar verschillende kunstenaars online hun creativiteit kunnen tonen. Check het resultaat hieronder!

In de video hieronder zie je een andere Game Boy die ook omgetoverd is in een old school Steampunk look. Zeker het kijken waard!

Laat een reactie achter