Over Grandlife

Grandlife is een van de eerste websites in Nederland die zich hoofdzakelijk richt op luxe. Het doel van Grandlife is het ultieme platform te creëren waar lifestyle liefhebbers op de hoogte kunnen blijven met een dagelijks portie luxe.

Ontdek het allerbeste in luxe met Grandlife. Raak geïnspireerd door nieuws en beoordelingen over de beste reisbestemmingen ter wereld, hotels, resorts, transport, gear, gadgets, fashion, restaurants en meer.

Onze missie

Het belangrijkste uitgangspunt van Grandlife is dat een luxe lifestyle niet persé onbereikbaar hoeft zijn voor de meeste mensen. Onze missie is om duidelijk te maken dat er genoeg dingen zijn te beleven op de wereld waarbij veel geld niet altijd een grote rol hoeft te spelen.

Naast alle luxe en ‘blingbling’ is Grandlife een inspirerende website voor man en vrouw.

Adverteren?

Op Grandlife zien we vaak terugkerende trouwe lezers van man tot vrouw in de leeftijdscategorie 19 – 50 jaar. Een deel daarvan heeft een bovengemiddelde financiële status, maar een ander groot deel bezoekt Grandlife ter inspiratie en motivatie om ook een betere financiële status te bereiken. Wij informeren jou graag wat de mogelijkheden zijn om op Grandlife te adverteren en de juist doelgroep op creatieve wijze te bereiken.

Neem contact met ons op via info@grandlife.nl of via het contactformulier.

Social media

Op social media is Grandlife zeer actief met een bereik van duizenden volgers.

facebookinstagram twitter