OVER GRANDLIFE

Grandlife, gevestigd in Amsterdam, is snel uitgegroeid tot een bekende website als het gaat om luxe. Het is de online bron geworden waar lifestyle liefhebbers op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen in de luxe-wereld. Het is de essentiële gids voor de wat fijnere dingen in het leven.

En natuurlijk, we begrijpen hoe belangrijk het is om onze lezers verhalen te bieden over hoge kwaliteit producten of buitensporige uitjes. Maar, we begrijpen ook dat luxe niet per se duur hoeft te zijn. Met geld kan je het grootste deel van de beste dingen in het leven niet kopen. Maar raak niet in de war. We houden nog steeds van pluche onderkomens en exorbitante onderwerpen!

“We zijn geen blog voor de elite, we houden gewoon van de fijnere dingen in het leven!”

Toch is luxe relatief. Voor sommigen is luxe het bezitten van een prachtige boot of buitenlandse sportauto’s. Voor anderen is luxe alleen een comfortabel appartement en een lekker bubbelbad nemen na een lange dag werken op kantoor. Daarom belooft Grandlife je een breed scala aan onderwerpen te bieden.

Team Grandlife

Rick – Oprichter & Hoofdredactie

rick

Als Online Marketing Specialist, luxe liefhebber en travelfreak zorgt Rick voor de perfecte Grandlife cocktail. Je kunt hem wakker maken voor unieke hotels, superjachten, mooie horloges en culinaire gerechten. Voor Rick is luxe een combinatie van klasse, elegantie en functionaliteit. Hij heeft uitgebreide ervaringen opgedaan in het buitenland en is woonachtig in Amsterdam.

Yvon – Redactie

yvon

Als stewardess reist ze de hele wereld over en komt ze terecht op de mooiste en meest exotische plekken. Hierdoor ontmoet ze vaak interessante en invloedrijke mensen in de luxe wereld en zorgt ze voor een creatieve input met inspirerende reisverhalen.

Ilse – Redactie

ilse

Ilse is een gepassioneerde reiziger werkend in de gezondheidszorg. Ze is altijd op de hoogte van de laatste fashion en beauty trends en heeft een zwakte voor witte stranden, schilderachtige landschappen en Louis Vuitton tassen. Haar liefde voor schrijven en luxe zorgde voor een perfecte match met Grandlife.

Afbeeldingen via Depositphotos