Uitgekeken op de standaard hotelkamers met matig uitzicht? Dan is wellicht deze drijvende hotelkamer wat voor jou! Huis ten Bosch, een Nederlands attractiepark in Sasebo (Japan) is op dit moment flink in de weer om gasten te verwelkomen in deze geweldige capsule waar mensen letterlijk in drijvende hotel kunnen slapen.

Het drijvende hotel bestaat uit twee verdiepingen, waar maximaal 4 personen in kunnen overnachten. Om het nog net even af te maken, drijft de capsule terwijl je ligt te slapen richting een attractiepark-eiland. Echter nog even geduld, want het attractiepark inclusief de capsules zullen pas aan het einde van het jaar geopend worden voor bezoekers. Wij laten het jullie in ieder geval zo snel mogelijk weten!

Om het avontuur kompleet te maken, zal je bij aankomst op het attractiepark vriendelijk ontvangen worden door robots. De oprichter van het attractiepark Nagaski hoopt met de nieuwe dienst meer toeristen van binnen- en buitenland te trekken. Eigenlijk is dit niets nieuws na de lancering in 2015 van Henn na Hotel, genaamd de “robot hotel”, waarin robots functioneren als portiers, schoonmakers, receptionisten en nog vele andere diensten aanbieden.

Een verblijf van één nacht kost tussen de $260 en $350, volgens de Japan Times. We weten nog niet zeker hoe de capsules onder controle gehouden worden, maar het klinkt wel leuk als je op zoek bent naar iets nieuws en eigenzinnig.

Beoordeel dit artikel

Laat een reactie achter