We dachten dat een overnachting in een helikopter al vrij indrukwekkend was, maar dit slaat echt alles! Op Stockholm’s Arlanda Airport is het namelijk mogelijk om een overnachting in een verkeerstoren te winnen. Deze glamoureuze lodge boven een luchthaven moet jouw volgende halte zijn. Ja, je hoort het goed, boven een luchthaven!

De verkeerstoren is ontworpen door de Zweedse kunstenaar en ontwerper Cilla Ramnek, die het behoorlijk gezellig heeft ingericht. De pluche grijze tapijten en panoramische uitzichten over het vliegveld van Stockholm zijn behoorlijk indrukwekkend. Je kunt in principe vanuit je bed met een oogverblindende vogel-ogen uitzicht de vliegtuigen zien landen en opstijgen.

Vijf gelukkige winnaars van de wedstrijd #HomeAwayAwayArlanda krijgen de kans om er in te overnachten. Tijdens hun vierdaagse Scandinavische reis zullen de winnaars ook verblijven in de steden naar keuze – Stockholm, Kopenhagen, Helsinki of Oslo. Daarnaast is er ook een bonus – winners kunnen drie gasten meenemen om de geweldige ervaring in de verkeerstoren te delen!

Check Bijzondere-Overnachting.nl voor nog meer interessante en speciale locaties.

Laat een reactie achter