Patty Brard moet je wel bekend voorkomen, want ze wordt echt gezien als de ‘diva’ van Nederland. Ook is ze presentatrice en ze heeft een muziekcarrière gehad bij een meidengroep genaamd ‘Luv’. Deze televisiepersoonlijkheid tikt de 69 jaar, maar ze heeft nog steeds een jonge persoonlijkheid en is actief aan het werk, ondanks dat ze een aantal jaar geleden al op pensioen kon gaan. Buiten de schermen om gebeurt er ook veel in het leven van Patty. Zo heeft ze een oudere zus, waar ze flinke ruzie mee heeft. We hebben natuurlijk uitgezocht wat er precies aan de hand is en we gaan hier dieper op deze familiedrama in.

Wie is de zus van Patty Brard?

Patty-Brard-met-dyantha-brooks.jpg

De identiteit van de zus van Patty Brard is niet bekend, maar er werd de afgelopen jaren volop over haar gesproken in de media. Patty en haar zus zaten acht jaar lang in een juridische strijd, die sinds dit jaar eindelijk is opgelost. Maar wat is er eigenlijk tussen de zussen gebeurd? Het ging mis tussen hen toen de zus van Patty haar beschuldigde van het stelen van geld van hun vader. Destijds leende hun ouders geld van Patty. Op het moment dat ze het geld terug had overgemaakt maakte Patty’s zus haar ouders wijs dat ze het bedrag had gestolen. Dit is wat Patty precies over de situatie zei: ‘Toen er geld was ontvreemd bij mijn vader, heeft ze de hele familie wijsgemaakt dat ik dat had gedaan. Mijn ouders wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd’, aldus Patty Brard.

De gevolgen van de ruzie tussen Patty Brard en haar zus

De leugens die Patty’s zus had, verspreidt hadden een heftig effect op het leven van Patty, want ze had jarenlang geen contact meer met haar moeder die leed aan dementie en haar zieke vader die een herseninfarct had opgelopen. Haar dochter was er destijds ook van overtuigd dat haar moeder echt zoveel geld had gestolen en ze hadden hierdoor tien jaar geen contact met elkaar. Het meest pijnlijke wat Patty is overkomen tijdens deze drama is dat ze in 2015 niet aanwezig kom zijn tijdens de uitvaart van haar eigen vader: ‘Drie dagen na zijn overlijden hoorde ik via gezamenlijke vrienden dat hij was gestorven. Mijn zus heeft ons contact de laatste jaren van zijn leven onmogelijk gemaakt, door hem valse informatie over mij te verschaffen’. Ze heeft gelukkig wel de band kunnen herstellen met haar moeder, voordat zij ook overleed in 2021. Nadat haar vader overleed besloot, Patty ook om aan de bel te trekken door aangifte tegen haar zus te doen.

De straf van Patty’s zus

De zus van Patty heeft uiteindelijk een taakstraf van 80 uur gekregen. De reactie van Patty op haar straf was: ‘Van mij had ze 800 uur gemogen, want ze heeft mijn ouders echt heel slecht behandeld. Daarnaast heeft ze onze familie echt gewoon heel erg uit elkaar gedreven. Heb mijn dochter er 10 jaar niet door gezien’. Maar gelukkig heeft nu wel weer een hechte band met haar dochter, Priscilla kunnen opbouwen. Ze heeft ook aangegeven dat de band met haar zus nooit meer herstelt kan worden: ‘zoiets doe je niet met je ouders en ook niet met je zus en haar dochter’. Patty heeft haar verhaal afgesloten met dat ze het gewoon fijn wil hebben met haar familie en met name met haar dochter.

Laat een reactie achter