Je kamer is een rommel, je kunt niks vinden in je kast en je keuken die maar niet opgeruimd blijft. Het leven wordt veel rommeliger wanneer je leefomgeving ook op deze manier is ingericht. Een opgeruimde omgeving is ontzettend fijn, al is dat vaak wel maar van korte duur. In dit artikel lees je hoe jij weer georganiseerd door het leven kunt.

Stap 1: Creëer een opgeruimd huis

woonkamer-lichte-kleuren

Door de jaren heen komen er alleen maar meer spullen bij, maar waar moet je het allemaal laten? Je wilt geen spullen weggooien, daar zijn opbergboxen voor! Berg alles praktisch op, schrijf eventueel op waar de spullen liggen en het stapelen kan beginnen. Rondslingerende pennen, kabels die in de knoop zitten, speelgoed die je overal tegenkomt en losse schaaltjes in de kast, dat los je allemaal op met opbergboxen!

Stap 2: Kies de juiste opbergboxen 

Opbergboxen heb je in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen. Stem de kleur van je opbergbox af op de ruimte waar de box in staat. Breng ook bijvoorbeeld wat meer kleur aan in je kledingkast door gekleurde boxen of houd je keuken lekker zwart of wit met boxen in neutrale kleuren. Kies de juiste grootte voor de spullen die er in moeten en zo heb jij de perfecte opbergboxen.

Stap 3: Maak een georganiseerde planning

school-werken-schrijven

Nu je huis georganiseerd is, moet je dat zelf ook nog worden. Maak in het begin van de week een globale planning wat er op de agenda staat. Zo weet je ook welke spullen je nodig hebt en in welke opbergbox je deze kunt vinden. Ook op je werkplek zijn opbergboxen handig, zo kun je opgeruimd aan het werk. Opbergboxen bieden ook hulp in de keuken zodat jouw producten langer vers blijven.

Stap 4: Een georganiseerd huis geeft meer tijd

Wanneer alles georganiseerd is, scheelt dit ook veel tijd. Je hoeft niet meer te zoeken naar spullen en bij het omkleden zijn bijvoorbeeld je sokken netjes opgeborgen in je opbergbox. Zo weet jewanneer je wat nodig hebt en zo ga jij snel weer op pad. Ga efficiënt thuis aan het werk in een opgeruimd huis en probeer dit zo te houden.

Neem dus snel een kijkje op Sunware want daar vind je een ruim assortiment aan opbergboxen. Van groot tot klein, in verschillende kleuren voor verschillende spullen en handig om te stapelen. Wat wil je nog meer?

Laat een reactie achter