Sieraden met Swarovski kristallen zijn prachtige accessoires. Vooral oorbellen kunnen stijl toevoegen aan wat je draagt. Je kunt eenvoudig jouw uiterlijk veranderen door bling bling toe te voegen of juist weg te laten. Oorbellen kunnen een eenvoudig broekpak of zelfs een tuniek en jeans heel bijzonder maken. De juiste oorbellen kunnen een outfit helemaal af maken. Jouw oorbellen zijn opmerkelijke kleine (of grote!) sieraden die een outfit echt laten stralen.

Pronk met jouw favoriete mode-accessoire wanneer je ze draagt. Laat zien wie jij bent en trek de aandacht van de mensen om je heen wanneer je je altijd prachtige sieraden met Swarovski kristallen draagt. Gebruik de vijf tips uit dit artikel om ervoor te zorgen dat jij de ster van de avond of het middelpunt van het gezelschap bent.

1. Kies voor oorbellen die jouw gezicht flatteren

kristallen-oorbellen

De vorm van jouw gezicht kan bepalen of de oorbellen je staan en de juiste soort aandacht trekken. De juiste oorbellen kunnen, als het om je uiterlijk gaat, een wereld van verschil maken. Hier zijn enkele van de meest voorkomende gezichtsvormen en een uitleg over welke oorbellen daar het meest geschikt voor zijn.

Een gezicht met de vorm van een omgekeerde driehoek wordt gekenmerkt door een breed voorhoofd en een taps toelopende kin. Kies in dit geval voor een druppelvormige oorbel of een oorbel met laagjes om zo je gezichtsvorm in evenwicht te brengen en de aandacht op jouw ogen te vestigen.

Mensen met ovale gezichten kunnen echt bijna elke stijl dragen, maar een eenvoudige stud of een driehoekige oorbel zal het mooiste staan. Dit geldt vooral voor ovale gezichten met prominente jukbeenderen.

Ronde gezichten zijn het breedst bij het jukbeen en hebben weinig tot geen taps toelopende kin. Oorbellen met geometrische vormen staan het mooiste bij deze gezichtsvorm. Vermijd oorknopjes of knopvormige oorbellen en bungelende ronden oorbellen of bolvormige kralen.

Hartvormige gezichten zijn vergelijkbaar met omgekeerde driehoeken, maar kunnen een meer puntige of spitse kin hebben. Als je deze gezichtsvorm hebt, kun je het beste een druppelvormige oorbel of een oorbel met meerdere laagjes dragen. Deze stijlen voegen balans toe aan het onderste deel van het gezicht, waardoor er symmetrie ontstaat.

Vierkante gezichten worden meestal gekenmerkt door een brede kin. Probeer door lange ovale oorbellen of ronde ringen te dragen de hoeken van je gezicht te verzachten. Vermijd vierkante of rechthoekige oorbellen.

Lange, smalle gezichten komen het beste uit bij druppelvormige oorbellen of knoppen op het oor. Deze stijlen maken het gezicht voller.

2. Stem de oorbellen die je draagt af op jouw algehele botstructuur

Degenen met een kleine, fijne botstructuur en dus een fijn gezicht moeten ook voor delicate en kleine Swarovski oorbellen kiezen, want dit zal hun schoonheid aanvullen. Grote of grove oorbellen kunnen overweldigen en zullen te veel opvallen en het gezicht klein laten lijken. Degenen met een meer solide botstructuur en een minder fijn gezicht kunnen de grotere kristallen Swarovski oorbellen dragen. Mensen met een middelmatige botstructuur moeten voor een middelmaat kiezen en niet voor overdreven grote oorbellen of juist veel te kleine oorbellen. Kies voor een middelgrote druppelvormige oorbel of voor middelgrote studs.

3. Kies de juiste oorbellen voor de juiste gelegenheid

Houd rekening met de gelegenheid waarbij je de oorbellen draagt. Als je naar kantoor gaat, kies dan voor iets conservatievers, zoals zilveren oorbellen. Een klassieke stud of een ingetogen knopje zal perfect geschikt zijn. Na 17.00 uur of voor een speciale gelegenheid zoals op een feestdag of naar een bruiloft, kun je kiezen voor bling bling oorbellen, die je laten schitteren. Hangende oorbellen met meerdere lagen, grote ringen en grote druppelvormige oorbellen, die flink glinsteren, laten mensen zien dat je wel in bent voor een feestje!

4. Blijf dicht bij jouw persoonlijke stijl

zilveren-oorbellen

Het is belangrijk om niet te veel af te wijken van jouw persoonlijke stijl. Je zult oorbellen met Swarovski kristallen in allerlei soorten en maten kunnen kopen. Als je van romantische en klassieke kleding houdt, kies dan voor ronde en zachte hoekige oorbellen in rustige kleuren. Ben je stoer, dan mag je ook voor een stoerdere oorbel gaan. Dramatische meiden (je weet wie je bent) worden graag opgemerkt. Drama queens kunnen het beste voor oorbellen met geometrische vormen kiezen. Donkere oorbellen of hoekige studs zullen je oogverblindend staan.

Artistieke en creatieve types kunnen gemakkelijk kleur dragen. Geef je stijl een boost met oorbellen of ringen in de helderste tinten. Voor de klassieke look kun je ultra chique ringen en studs kiezen, die je look helemaal af maken. Als je de voorkeur geeft aan een onopvallende en natuurlijke stijl, kies dan voor ingetogen oorbellen die de natuur weerspiegelen zoals zeegroen, lichtblauw, geel, azuurblauw en amber.

5. Zoek iets dat bij jouw huidskleur past

Je kunt je kleuren door de tonen in je teint definiëren als koel, warm of neutraal. Je herkent dit ongetwijfeld wel omdat je hier ook rekening mee moet houden bij het kiezen van de kleuren van je kledingstukken. Als je een koele ondertoon hebt, is perzik waarschijnlijk niet je meest vleiende kleur. Wees bij het kiezen van je Swarovski accessoires net zo voorzichtig als bij het vinden van de juiste kleding.

Als je bijvoorbeeld een warme huidskleur hebt (een ondertoon met geel of perzik), moet je kiezen voor oorbellen in een kleurenspectrum van goud, koper en honing of koraal en olijfgroen. Mensen met een koele huidskleur hebben een blauwe of groene ondertoon. Vul de koelere tonen aan met tinten zoals zilver, blauw, violet en turkoois. Mensen met een neutrale huidkleur (degenen die geen blauwe of gele ondertoon in hun teint hebben) kunnen het beste blauw, rood of jadegroen dragen.

Of je nu een koel, warm of neutraal type bent, Swarovski oorbellen zullen absoluut laten zien dat jij een goede smaak hebt. De schittering van Swarovski past bij elke stijl of vorm. Het maakt niet uit wat je draagt of voor welke gelegenheid het is, oorbellen met Swarovski kristallen zullen altijd de juiste hoeveelheid schittering toevoegen.

Laat een reactie achter