Hoe maak je de perfecte uitnodiging voor een bedrijfsevenement? Je wilt natuurlijk, dat zoveel mogelijk mensen naar het feest komen. Niets is treuriger dan een grote feestzaal, die leeg is. Dus, laat deze kans niet liggen en maak je klaar voor de perfecte uitnodiging voor jouw bedrijfsevenement:

drankjes

Event met eigen website

Heeft het evenement een naam? Kijk dan of deze domeinnaam nog vrij is, en koop het domein. Je kunt met behulp van een eenvoudig WordPress thema een eigen website maken. Hoe origineel en professioneel is dat? Je vult de website met alle praktische informatie rondom het evenement, zoals: parkeermogelijkheden, aanvangstijd/sluitingstijd, social media, contactgegevens, foto’s van de locatie. Als het event is afgelopen kun je hier de foto’s online zetten, die gemaakt zijn tijdens het feest. Zo heeft iedereen een blijvende herinnering, waar ze met grote glimlach aan terugdenken. Je laat op deze manier ook zien dat dit niet zomaar een feest is, maar een exclusief evenement, die niemand mag missen!

Catchy onderwerp: zet de toon!

Een pakkende onderwerpregel is waar naar je gasten naar op zoek zijn. Verzin een originele een aanstekelijke punchline, die de juiste toon zet. Zo weet iedereen gelijk dat dit het feest geen saai bedrijfsfeestje is, maar een exclusieve bedrijfsparty om alle medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten. Bovendien zullen veel meer mensen de uitnodiging lezen als de titel en het onderwerp hen aanspreekt!

Maak het persoonlijk

Zorg ervoor dat jouw gasten direct hun eigen naam zien staan als ze de uitnodiging bekijken. Zoals  “Kom je ook naar het meest spectaculaire feest van het jaar, Rosa?”. Dit is een ideale manier om een ​​verbinding te maken met de genodigden.

Finishing Touch: Stempel

Als je een papieren uitnodiging verstuurd is het extra speciaal als je deze voorziet van een ‘handmade’ en persoonlijke touch. Waar kun je dat beter mee doen, dan met een stempel? Je kunt kiezen voor een gouden inktkussen, zodat de uitnodiging een exclusieve uitstraling krijgt. Je kunt je eigen ontwerp uploaden bij Stempels en ontvangt dan een gepersonaliseerde stempel voor al minder dan 10 euro. Mensen zullen zich speciaal voelen, als ze zien dat het handwerk is. Het heeft iets weg van een klassieke uitnodiging, zoals die vroeger verstuurd en langsgebracht werden aan gasten.

eigen stempel

Tip!

verstuur de eerste uitnodiging 6 tot 8 weken van te voren, zodat mensen tijdig deze datum in de agenda kunnen zetten. Stuur 3 weken van te voren een reminder.

Laat een reactie achter