De sportkantine dient zowel voor de sporters als toeschouwers een prettige plek te zijn. Het moet uitnodigen om er te zitten en bij de tijd passen. Als je de sportkantine al een lange tijd niet hebt veranderd, dan is het waarschijnlijk tijd voor een opknapbeurt. In dit artikel leggen we uit hoe jij de plaatselijke sportkantine om kunt toveren naar een kantine die nog mooier is dan die van FC Barcelona.

Breng goed in kaart hoe het er nu uit ziet

Als je de sportkantine wilt opknappen is het belangrijk om goed in kaart te brengen hoe het er nu uitziet. Maak hier enkele foto’s van en wees vervolgens kritisch. Zet onder elkaar wat je niet meer mooi vindt en bedenk alvast oplossingen. Laat overigens ook anderen kijken naar de foto’s. Zij hebben een net wat andere kijk op de situatie en kunnen waarschijnlijk zeer nuttig advies geven. 

Maak een goed ontwerp

Als je duidelijk hebt wat je anders wilt, dan kun je nadenken over hoe je dit wilt gaan realiseren. Maak een duidelijk ontwerp en kijk wat je nodig hebt om dit te maken. Indien je zelf niet goed bent in het ontwerpen, dan is het meestal de slimste zet om dit uit te besteden. Ga op zoek naar een partij die je hierbij kan helpen en omschrijf duidelijk waar je naartoe wilt.  

Ga aan de bak!

led-lampen-restaurant

Als je een duidelijk ontwerp hebt gemaakt, is het belangrijk dat je start met de inrichting. Ga op zoek naar de juiste spullen en voer de oude materialen af. Het vinden van de juiste spullen voor in een kantine kan lastig zijn. Vooral in het begin is het lastig om te bepalen waar je terecht kunt. De spullen voor een kantine inrichting kun je indien gewenst bestellen bij een webshop. Zorg er in dat geval wel voor dat de afmetingen kloppen.  

Zorg voor moderne kluisjes!

In voetbalkantines is het gebruikelijk om de mogelijkheid te bieden om spullen tijdelijk op te slaan. Zo is het voor voetballers erg prettig om niet continu op de spullen te moeten letten. Het is daarom een goede investering om schoolkluisjes aan te schaffen voor in de sportkantine. Zorg er wel voor dat je kluisjes koopt die aansluiten bij de rest van de kantine en er modern uitzien. Wit met zwarte schoolkluisjes zijn bijvoorbeeld momenteel erg populair.

Laat een reactie achter