Voor wie altijd toegang wil hebben tot de nieuwste films en series, is een abonnement op een streamingdienst een echte uitkomst. Met een goede televisie kan je je huiskamer of slaapkamer ombouwen tot een echte bioscoop. Je favoriete films beleef je natuurlijk het beste met een QLED tv. Deze tv’s zijn uitgerust met nanokristallen waardoor het beeld haarscherp is en zijn verkrijgbaar bij Expert. Weet jij al welke films je op je nieuwe tv gaat bekijken? Hieronder volgt wat inspiratie!

televisie-setup

1. Prisoners

Heb jij stalen zenuwen en houd je wel van een beetje spanning? Dan is de film ‘Priosoners’, met Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal en Viola Davis in de hoofdrol, zeker iets voor jou. Prisoners vertelt het verhaal van twee gezinnen wiens dochters samen worden ontvoerd. Een van de vaders van de ontvoerde meisjes heeft niet genoeg vertrouwen in het politieonderzoek en neemt daarom het heft in eigen handen. Dit lijkt hem alleen maar in grotere problemen te brengen. Gedurende deze tweeëneenhalf uur durende film zit je als kijker op het puntje van je stoel en daarom zeker de moeite waard.

2. Don’t Look Up

Deze kritische en provocerende Oscarnominatie hoort ook zeker in dit lijstje thuis. Alleen al voor de sterrencast, bestaande uit onder andere Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio en Cate Blanchett, is deze film de moeite waard om te gaan bekijken. Het verhaal gaat over twee wetenschappers die de media afgaan om te waarschuwen voor een gigantische komeet die zich op hoge snelheid richting de aarde bevindt. Hun boodschap lijkt echter tot weinig mensen door te dringen. Zie jij de parallellen met onze wereld al?

3. Ocean’s 8

Voor wie in de stemming is voor een iets mindere serieuze of duistere film is ‘Ocean’s 8’ zeker een aanrader. Met Sandra Bullock, Cate Blanchett, Sara Paulson en niemand minder dan Rihanna in de hoofdrol, heeft ook deze film een echte sterrencast. Zij vertolken de rollen van een groep met vrouwen die van plan zijn het prestigieuze MET gala binnen te dringen en hier een zeer kostbaar juweel te stelen. Dit is een vlotte film waar je niet al te hard bij na hoeft te denken. Het is daarbij een waar genot om deze verhaallijn, die in de filmgeschiedenis vaak aan mannelijke karakters toebedeeld wordt, door vrouwen vertolkt te zien worden.

Andere noemenswaardige films

Helaas is er in dit artikel niet genoeg ruimte om alle populaire films van dit moment te benoemen. Andere noemenswaardige films van dit moment zijn: ‘Licorice Pizza’, ‘Nightmare Alley’, ‘Zodiac’, ‘Baby Driver’, ‘Bohemian Rapsody’ en ‘The Social Network’.

Laat een reactie achter