Tegenwoordig heb je vele verschillende opties om een auto te rijden. Denk aan de aanschaf ervan door middel van de betaling in een keer, maar er zijn ook deals waarbij men eerst de helft betaalt en na een paar jaar de andere helft. Er wordt steeds meer rekening gehouden met mensen die niet in een keer een groot bedrag op de rekening hebben staan om een auto mee te betalen. Naast een dergelijke deal, is er ook nog de mogelijkheid tot financiering. Hierbij betaalt men de auto per maand af, maar het nadeel hiervan is dat je natuurlijk rente betaalt, omdat het gaat om een bepaalde lening.

private-lease autos

Hoe werkt private lease?

Mocht je geen gedoe willen hebben met rente en dat soort zaken, dan is private lease mogelijk een optie voor je. Bij private lease komt de auto niet in jouw bezit, maar kun jij hem wel meerdere jaren compleet zorgeloos rijden. Het allergrootste voordeel? Je hebt geen kosten aan onderhoud, de verzekering en meer van dit soort zaken. Alles zit namelijk al in de prijs, dus je hoeft niets zelf te regelen. Je maandbedrag is iedere maand weer hetzelfde. Bovendien kies jij wat je prettig vindt! Bij private lease, ook wel privé leasen genoemd, kun je kiezen uit een auto uit voorraad, maar ook uit een nog samen te stellen auto. Mocht je op hele korte termijn een auto willen rijden, is een uit voorraad aangeraden.

Bij het privé leasen van een auto betaal je dus alleen zelf nog de brandstof. Je stelt de auto naar wens samen en kiest daarbij nog bepaalde opties, zoals bijvoorbeeld winterbanden of een verlaagd eigen risico. Het eigen risico is geldig voor het geval men schade rijdt. Al met al biedt de private lease een heleboel voordelen, zoals nooit meer voor een grote rekening komen te staan met het onderhoud bijvoorbeeld. Kies jouw leaseauto nu snel uit via www.xleasy.nl!

Laat een reactie achter