Tegenwoordig zijn er steeds meer trainingsmogelijkheden voor thuis of onderweg, of het nu gaat om weerstandsbanden, mobiele halterstangen of een slingtrainer. Waarom zou je nog naar de sportschool gaan? Hieronder geef ik je redenen waarom mobiel sporten met bijvoorbeelde Pakama meer voordelen heeft dan een gewone sportschool. 

Bar-gold-pakama

Dankzij de fitnessapparatuur die tegenwoordig beschikbaar is, heb je veel flexibiliteit als het gaat om trainen. De apparatuur stelt je in staat om te trainen waar je ook bent. Of het nu op kantoor is, op zakenreis, thuis of in de vrije natuur. Door de verschillende toestellen ben je niet gebonden aan een vaste plaats. Je kunt bijvoorbeeld de sling trainer buiten aan een boom bevestigen, of als het regent kun je het deuranker handig thuis aan een deur bevestigen en daar trainen. Je kunt letterlijk trainen op de mooiste plekken ter wereld.

PAKAMA_Bartraining

Met de mobiele fitnesstoestellen kun je trainen in de frisse lucht. De frisse lucht geeft je meer energie, helpt je ‘s avonds in slaap te vallen en verbetert de kwaliteit van jouw slaap. Bovendien voorziet de zon je van de vitamine D die we nodig hebben. Het beste van alles is dat de openlucht 24/7 open is, en de toegang is gratis voor iedereen!

Plus, de hulpmiddelen kunnen jouw trainingstijd effectiever maken. Als je naar een sportschool gaat, denk je van tevoren na over welke trainingsapparatuur je vandaag gaat gebruiken. Maar zoals zo vaak het geval is, is een van die trainingsapparaten op dat moment bezet of, in het ergste geval, kapot. Hierdoor moet je ofwel jouw trainingsprogramma aanpassen of de wachttijd tussen de oefeningen verlengen. Bovendien is het meestal niet mogelijk om meerdere trainingstoestellen tegelijk te gebruiken om tijdens de eigenlijke rustperiodes direct andere spiergroepen te trainen. Met een eigen fitnessapparaat kun je deze problemen gemakkelijk verhelpen.

sporten-strand-pakama

Het gebruik van een sportschool gaat altijd gepaard met kosten. In de meeste sportscholen is het nodig om een abonnement te nemen voor een half jaar of zelfs een heel jaar. Meestal ga je echter niet zo regelmatig naar de sportschool, er zijn maanden waarin je vaker gaat, maar ook maanden waarin je zelden de tijd vindt om naar de sportschool te gaan. Maar de prijs blijft elke maand hetzelfde. Als je echter een thuisgym koopt, hoef je maar één keer geld uit te geven, wat in het begin misschien iets duurder is dan een maandabonnement, maar het betaalt zich na verloop van tijd terug. De PAKAMA Bag kost bijvoorbeeld €149. Deze rugzak bevat al 10 apparaten, waarmee je meer dan 500 oefeningen kunt doen. Daarnaast krijg je een gratis maand in de fitness app.

Dus waar wacht je nog op? Bespaar tijd en geld en ga sporten in de frisse lucht!

Laat een reactie achter