Pak snel eens een flesopener. Of een hoesje om je bier koud te houden. Of een pen.

De kans is groot dat één van deze dingen branded is met de informatie van een bedrijf waarmee je in het verleden hebt gewerkt. Kleine, nuttige huishoudelijke artikelen zijn geweldige middelen om jouw merk in de zakken en de huizen van jouw potentiële klanten te krijgen. De gemiddelde man heeft acht promotionele petten en de gemiddelde vrouw heeft vijf promotionele mokken! De meeste mensen hebben niet alleen dit soort promotionele artikelen, maar mensen houden ze ook jarenlang bij zich: een draagtas van een merk blijft gemiddeld vier jaar in gebruik!

1.    Kies de juiste items

tafel-werk-spullen

Handige producten zoals notitieblokjes, waterflessen, zaklampen en tassen zijn enkele geweldige voorbeelden van dingen, die mensen dagelijks zullen gebruiken en dus het soort item dat je moet kiezen voor promotionele weggeefacties. Jouw brand komt niet alleen regelmatig in contact met de mensen die deze items gebruiken, maar ook met degenen om hen heen, waardoor branded producten voor elke dag een geweldige manier zijn om de naamsbekendheid te vergroten. Als je handige items kiest, die betrekking hebben op jouw bedrijf, kunnen ze nog gedenkwaardiger worden. Denk aan een draagbare fietsreparatieset voor een fietswinkel, flesopeners voor een brouwerij, een kaart met flossdraad voor een tandarts en een bandenspanningsmeter voor een autodealer. Als jouw bedrijf een seizoensgebonden dienst aanbiedt, kan een kalender met belangrijke data ook een ideale manier zijn om jouw klanten het hele jaar door aan jou te laten denken.

Je kunt dit soort items allemaal bij Maxilia vinden die een groot aanbod aan relatiegeschenken/promotionele artikelen bieden. Maxilia is dan ook verkozen tot ‘Beste website van de Branche 2018’ en heeft de hoogste klantreview score! Het bestellen van relatiegeschenken/promotionele artikelen met logo gaat heel eenvoudig.

2.    Maak verbinding

Eén van de meest effectieve manieren om promotionele producten voor bedrijven te gebruiken, is om nieuwe contacten te helpen om zich jouw interactie met hen te herinneren. Als je een potentiële klant ontmoet en contact maakt tijdens een evenement, kan het geven van een sleutelhanger met jouw contactgegevens veel effectiever zijn dan alleen een visitekaartje afgeven. Een kraampje opzetten op een festival met branded handventilators of waterflessen kan ervoor zorgen dat mensen die langskwamen jouw bedrijf onthouden tijdens de hete dagen, die nog moeten gaan komen. Als je een marathon sponsort, kan het uitdelen van sporthanddoeken of t-shirts met jouw logo betekenen dat de deelnemers jouw branded product als herinnering aan hun prestatie houden.

3.    Brand jouw team

business team

Door promotionele artikelen met jouw brand, zoals sweatshirts, sjaals, hoeden of andere draagbare goederen aan jouw team te geven, kunnen zij overal waar zij naar toe gaan brand ambassadeurs voor jouw bedrijf zijn. Zelfs als ze het alleen maar dragen om in de buurt te gaan joggen, boodschappen te doen of het gazon te maaien, promoten ze jouw brand voor iedereen met wie ze communiceren! Sponsoring van een bedrijfssportteam in een plaatselijke recreatieve competitie kan ook een geweldige kans zijn om jouw logo daar te krijgen en jouw brand te laten ‘spelen’ voor een breder publiek.

4.    Herinneringen

Branded artikelen hoeven geen goedkope, in massa geproduceerde weggeefacties te zijn. Je kunt ook kwaliteitslabels gebruiken om jouw medewerkers te eren voor prestaties, mijlpalen en succes. Geschenken zoals kwaliteitsdrankjes, horloges, pennen en andere luxeartikelen kunnen elegant en smaakvol worden voorzien van jouw logo als speciale, herdenkingsgeschenken voor jouw team.

Laat een reactie achter