Puck Moonen ken je nu waarschijnlijk als de wielrenster die ook influencer is, want ze heeft vele volgers op social media zoals Instagram en TikTok. Deze prachtige vrouw werd in 2017 00k verkozen tot mooiste vrouw van Nederland in mannenblad FHM. Daarom is het natuurlijk niet gek dat ze de Zuid-Afrikaanse Callan O’Keeffe aan de haak heeft geslagen. Callan O’Keeffe is 27 jaar oud en deze knappe vent is ook actief geweest in de sportwereld als autocoureur, maar nadat hij is gestopt met racen bleef hij niet stil zitten. Hij heeft namelijk “School of Send” opgericht. Dit is een school waarbij jonge coureurs begeleidt om sneller op de baan te zijn. Wij vertellen je graag meer over de knappe Callan O’Keeffe!

Het unieke liefdesverhaal van Puck Moonen en haar vriend

Puch Moonen en Callan O’ Keeffe hebben elkaar niet op een traditionele manier ontmoet. Puck Moonen is in 2024 een jaar samen met haar vriend en ze deelt tot in details hoe ze elkaar op een unieke manier hebben leren kennen. Het begon allemaal via s’werelds meest exclusieve datingapp volgens Nieuwsblad. Deze app heet Raya en wat deze app zo exclusief maakt, is dat iedereen zich kan aanmelden, maar dat er slechts minder dan 10 procent van de inschrijvers ook daadwerkelijk worden toegelaten tot de datingapp. De liefde tussen Puck Moonen en Callan O’Keeffe bloeide steeds meer op, maar het was raak toen de vriend van Moonen iets heel opmerkelijks deed. Hij vloog vanuit Zuid-Afrika naar Barcelona om de jaarwisseling met Puck te vieren. Hij was dus zeker geen catfish. Ze deelde haar liefde voor Callan aan de wereld door tien foto’s te delen die ze het afgelopen jaar hebben gemaakt. Haar vriend reageert met het volgende: ‘Het eerste van vele jaren’.

Reacties op de relatie van Puck Moonen en haar vriend

Vele fans zeggen dat Callan O’Keeffe voormalig-autocoureur en ondernemer heeft ‘gewonnen’ met een knappe vriendin, zoals Puck Moonen, omdat ze natuurlijk een keer werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De reactie van O’Keeffe hierop is: ‘Dat heb ik zeker’. Maar Puck zegt ook dat ze heeft gewonnen! De app waarop ze de liefde van haar leven heeft gevonden wordt ook gebruikt voor zakelijke doeleinden. ‘Ik moest door veel pretentieuze mensen scrollen’, aldus Puck. Maar ze vertelt ook dat ze uiteindelijk een absolute diamant heeft gevonden. Het is zeker duidelijk dat de twee tortelduifjes dolverliefd op elkaar zijn, af en toe zie je ook kiekjes van het stel verschijnen op de Instagram van Puck Moonen.

Laat een reactie achter