De reden waarom men begint met vapen, kan per persoon verschillend zijn. Er is niet slechts één belangrijke reden waarom iemand besluit te een e sigaret te kopen. Bekijk in dit artikel onze vijf belangrijkste redenen waarom mensen vapen in plaats van normaal roken.

1. Om zich te ontspannen

esigaret-roken

Terwijl sommige mensen vapen om bij een groepje te horen, gebruiken anderen het als een manier om zich te ontspannen. Veel mensen vinden het in- en uitademen, wat je eigenlijk doet tijdens het vapen, ontspannend. Een andere reden waarom mensen vapen ontspannend vinden, is vanwege de verschillende smaken die je kunt gebruiken. Sommige smaken bevatten kalmerende ingrediënten zoals vanille en menthol. Bij damp-e heb je een ruime keuze uit al die verschillende smaken.

2. Samenkomen met anderen

Sommige mensen beginnen met vapen omdat ze zich aangetrokken voelen tot de groeiende groep vapers, die over de hele wereld opduiken. Er zijn vape bars, vape winkels of andere plaatsen waar vapers samenkomen en samen vapen. Natuurlijk hoef je hier niet aan deel te nemen, maar wanneer je begint met vapen, word je verwelkomd in een grote gemeenschap van vapers. Binnen de gemeenschap worden er tips en gadgets uitgewisseld en het wordt gezien als een manier om nieuwe vrienden te maken.

3. Voor de controle

Wanneer je gaat vapen, kun je kiezen wat je in je cartridge stopt en wat je inademt. Je hebt zelf de controle over de concentratie nicotine in je vloeistoffen. Als je geen nicotine wilt, kun je vloeistoffen kiezen met nul procent nicotine. Of je kunt juist voor vloeistoffen met een hoger percentage nicotine kiezen. Dit is helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur.

4. Verschillende smaken

De vloeistof is er in verschillende smaken. Bij vapen doe je een vloeistof in een cartridge en als je het nog niet wist: er zijn heel veel smaken om uit te proberen. Van fruitige kersen en bessen tot munt-chocolade en koffie-caramel, niets is te gek. Het is een gemakkelijke manier om allerlei verschillende smaken uit te proberen en een breed scala aan fruitsmaken te proeven. Maar vergeet niet, dat het ook heel goed is om echt fruit te eten.

5. Vaping hobbyist 

Voor sommige mensen is vapen meer een hobby dan iets anders. Net zoals sommige mensen gek kunnen zijn op auto’s en er alles over moeten weten, hebben sommige mensen hetzelfde met vapen. Er zijn veel verschillende vapers om te verzamelen en elk model heeft zijn eigen unieke functies. Vape hobbyisten hebben meestal meerdere vapers en weten precies hoe ze het maximale uit elke vaper kunnen halen.

Laat een reactie achter