Vergeet je auto, (elektrische) fiets en het openbaar vervoer: de scooter is the way to go. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, met een scooter kom je altijd aan in stijl. En dat is immers wat je wil. Zoek je naast stijl ook een goedkoop alternatief voor vervoer en wil je ook wel je steentje bijdragen aan een duurzamer leven? Let us introduce you: de elektrische scooter. Zuinig, prima geprijsd en even stijlvol, al dan niet beter, dan een Vespa. 

Nooit meer tanken dankzij elektrische scooters

elektrische-scooter

Nooit. Meer. Tanken. Hoe lekker klinkt dat?! Je zet de elektrische scooter gewoon bij jou thuis aan de lader. Een nachtje aan het stroom en je kunt de volgende dag weer heel wat kilometers maken. Naar je werk, supermarkt, het terras of naar vrienden. Zo hoef je nooit meer naar een tankstation. 

Elektrische scooters zijn altijd goed geprijsd

Elektrische scooters waren erg duur toen ze net op de markt kwamen. Gelukkig hebben we die tijd gehad. Inmiddels kun je al een scooter kopen voor €1.199. Lekker geprijsd dus! Je hoeft dus niet meer al te diep in de buidel te tasten om jouw nieuwe scooter te bestellen. Bij deze scooterwinkel betaal je gelukkig nooit teveel voor je nieuwe elektrische scooter. Je kunt er zelfs nog een proefrit maken, als je dat wil! 

Een hoge actieradius

scooter

Er heerst nogal een ongeloof over de actieradius van elektrische scooters. Je zou er net mee naar de supermarkt kunnen, maar terug zou al een probleem worden. Onzin, natuurlijk. Afhankelijk van het type e-scooter dat je koopt kun je tot wel 80 kilometer rijden. Even voor je verbeelding: dat is van Rotterdam naar Amsterdam. Tegenwoordig heb je ook nog elektrische scooters waar je accu’s kunt stapelen. Met twee accu’s kun je tot wel 150 kilometer rijden. Dat zijn heel wat ritjes naar de supermarkt! 

Om door een ringetje te halen

In het aanbod aan elektrische scooters is inmiddels zoveel keuze. Wit, zwart, grijs, rood, champagne kleur of toch liever bruin? En ga je voor een retro model van Senzo of past de trendy IVA E-GO meer bij jou? Er is voor iedereen een stijlvolle variant te vinden. En allemaal zijn ze om door een ringetje te halen. Perfect gestyled (sommige modellen hebben zelfs een USB poort om je telefoon op te laden) en rijden doen ze als een zonnetje. Wat wil je nog meer?! 

Laat een reactie achter