De Google Pixel 6a is eindelijk uit en beschikbaar om te bestellen, dus het is het perfecte moment om te kijken naar wat deze telefoon bijzonder maakt.

Het toestel komt als een betaalbaarder alternatief voor de Pixel 6. Hoewel het goedkoper is, en er enkele downgrades zijn in vergelijking met zijn voorgangers, is dit nog steeds een geweldig toestel.

De Google Pixel 6a wordt geleverd met een aantal geweldige hardware en functies, dus wil je de Google pixel 6a kopen? Laten dan eerst nog even deze 5 redenen onder de loep nemen.

De looks

google pixel 6a

We kunnen het niet over de Google Pixel 6a hebben en niet bespreken hoe hij eruitziet, toch? Nou, de Pixel 6a komt met een coole tweekleurige look. De camerabalk komt in zwart, contrasterend met de rest van de behuizing van de telefoon, en het toestel komt in drie kleuren: sage, houtskool en krijt.

Heeft een dubbele camera

De Pixels staan bekend om de gave foto’s die je ermee kunt maken. De Pixel 6a zet de traditie voort met dezelfde dubbele-camera-opstelling die we in eerdere modellen hebben gezien. Hoewel dit minder is dan we bijvoorbeeld in de 6 Pro hebben gezien, is Google er toch in geslaagd een indrukwekkend toestel te maken om foto’s mee te maken. Dit is deels te danken aan de beschikbare lenzen, terwijl de grotere brok afkomstig is van de softwarekant van de telefoon.

De Pixel 6a wordt geleverd met de Magic Eraser waarmee je zaken kunt verwijderen die je niet op je foto’s wilt laten zien, zodat alles perfect in elkaar overloopt. Ook de Real Tone functie helpt je om nauwkeurige foto’s te krijgen.

Wordt geleverd met de krachtige Tensor chip

Google Pixel 6a | Specs, advies, review en kopen | Android Planet

De Pixel 6a heeft de Google Tensor chip onder de motorkap, dezelfde die het duurdere vlaggenschip Pixel 6 Pro aandrijft.

De Tensor chip beschikt over geavanceerde on-device AI zodat al je apps razendsnel kunnen starten – Chrome pagina’s laden snel, enzovoort.

Hij is ook het beste in zijn klasse voor computationele fotografie, zodat je geweldige foto’s en video’s kunt maken.

Veilig

Iets anders waardoor de Pixel 6a opvalt is de aandacht voor de veiligheid van de gebruiker. Allereerst zorgen de Titan M2 chip en Google Tensor beveiligingskern ervoor dat de Pixel je gegevens beter beschermt, waardoor de telefoon beter bestand is tegen elk type aanval.

De telefoon heeft een vingerafdruksensor onder het scherm, die je een betrouwbare manier biedt om het toestel te ontgrendelen en ervoor te zorgen dat niemand anders binnen kan komen.

De Pixel 6a heeft ook IP67-bescherming, zodat je hem niet in rijst hoeft te begraven als de regen je verrast.

Groot vermogen

Met alle apps en coole dingen die telefoons tegenwoordig voor ons kunnen doen, is het een ware strijd geworden om je batterij een volle dag mee te laten gaan. Gelukkig kan de batterij van de Pixel 6a je een volle dag aan de gang houden. Met de functie Adaptieve Batterij kun je energie besparen op de apps die je zelden gebruikt, en de energie omleiden naar de apps die je wel gebruikt.

Bovendien, als je je telefoon wel in het stopcontact steekt, maken zelfs een paar minuten uit. Je krijgt genoeg stroom voor een paar uur tegen de tijd dat je klaar bent met al je benodigdheden en het aantrekken van je schoenen.

Laat een reactie achter