Toyota heeft de afgelopen decennia keihard gewerkt om eersteklas voertuigen te produceren die klanten tevreden stellen. Dat harde werken heeft zijn vruchten zeker afgeworpen. Toyota is een wereldleider in de autowereld geworden en wereldwijd komen er ieder jaar duizenden tevreden klanten terug om nogmaals van het merk Toyota te kopen. Daarom willen wij onze 7 belangrijkste redenen, waarom wij denken dat je bijvoorbeeld een Toyota Verso moet kopen, met je delen. Na het lezen van dit artikel kan jouw nieuwe auto of vrachtwagen zomaar een Toyota zijn ;-)!

1. Duurzaamheid

vehicle driving through empty road

Het schijnt dat ongeveer 75% van de Toyota’s, die twintig jaar geleden werden verkocht, nog steeds op de weg te vinden zijn. Dat levert heel wat besparingen op want wanneer je besluit in een Toyota Carolla te stappen, gezien je dus zeker weet dat deze auto of vrachtwagen heel erg lang meegaat. Toyota staat erom bekend dat het haar klanten in een kwalitatief, veilig en duurzaam voertuig op de weg houdt. En als je dit soort cijfers ziet, weet je dus dat deze auto’s en vrachtwagens zeker een voorsprong op andere merken hebben.

2. De beste inruilwaarde

Auto’s van het merk Toyota de hoogste inruilwaarde hebben. Ze bieden een betaalbare prijs en zorgen ervoor dat het voertuig het meest comfortabele, betrouwbare en plezierige voertuig in zijn klasse is. Toyota doet er alles aan om zijn klanten tevreden te houden en dat blijkt ook wel uit de prestigieuze onderscheidingen die Toyota al voor veel van haar producten heeft mogen ontvangen.

3. De beste keuze op het gebied van veiligheid

Veiligheid is de nummer één zorg onder Toyota-eigenaren en daarom maakt Toyota wat betreft hun auto’s en vrachtwagens veiligheid ook tot hun nummer één zorg. In 2013 had Toyota méér beste veiligheidskeuzes dan enig ander auto- of vrachtwagenmerk. Het merk Toyota draait niet alleen om betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook om veiligheid. En als het erop aankomt, moet veiligheid natuurlijk het belangrijkste kenmerk van elk voertuig zijn. En daar kun je met een Toyota op vertrouwen.

4. Snelle innovatie

black porsche 911 parked on street during daytime

Toyota schokte de wereld ooit met de introductie van de Prius en die innovatie zet zich bij elk model dat Toyota uitbrengt voort. Toyota is al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van efficiëntie, zuinigheid en kwaliteit. Het merk heeft een trouwe aanhang van mensen opgebouwd, die beseffen dat Toyota echt een belangrijke innovator is.

5. Betrouwbaar

In vergelijking met andere voertuigen staan de voertuigen van Toyota consequent hoog in de ranglijsten als het gaat om betrouwbaarheid. Toyota heeft onder eigenaren een legendarisch gevoel van betrouwbaarheid opgebouwd. Zo weet je dat wanneer je een nieuwe of een gebruikte Toyota koopt, je een zeer betrouwbare auto krijgt.

6. Hoge restwaarde

rode-toyota-sport-auto

Het behouden van hun waarde is niet alleen een goede zaak in het geval je een auto gaat doorverkopen, maar het is ook van belang aan het einde van een lease-periode. Aangezien het merk Toyota wat betreft de restwaarde de concurrenten zwaar overtreft, is het leasen van een Toyota dus gunstig voor je portemonnee.

7. Groene voertuigen

De Toyota’s zijn toonaangevend op het gebied van groene technologie. De legendarische Prius plug-in en de Avalon hybride zijn solide voorbeelden. Geen ander merk is zo groen als Toyota.

Laat een reactie achter