De was doen kan aanvoelen als een nooit eindigende taak. Afhankelijk van de grootte van je gezin, kun je elke dag van de week met de was bezig zijn. Dit slokt tijd op die je voor andere leukere bezigheden zou kunnen gebruiken.

Stel je voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het doen van de was! Voelt dit als een droom? Nou, het hoeft niet alleen maar een droom te zijn. Je kunt de was laten sorteren, wassen, drogen, vouwen, zelfs strijken, en weer bij je terugbrengen!

Denk eens aan de voordelen! Je zou je niet meer hoeven haasten om vuile kleren op te halen. Je agenda zou niet overvol zijn met was- en strijkdagen. Je zou niet meer zonder kleren zitten om aan te trekken.

Dit is de nachtmerrie van iedereen die de gezinswas doet: Het is wedstrijddag en het voetbal truitje van je zoon zit in de was. Het blauwe overhemd dat bij het motorpak van je man past ligt in de wasmand en hij heeft een belangrijke vergadering.

Je kunt die nachtmerries uit je leven wassen. Maak geen-was dromen werkelijkheid door een professionele wasservice te kiezen. Misschien besteed je al huishoudelijke onderhoudstaken uit. Waarom geen beroep doen op een dienst die je kleding in topconditie houdt en je tegelijk energie en tijd bespaart en je leven van stress verlost?

Een wasserij-service kiezen, zoals die van Laundryheap, heeft verschillende voordelen. Hier zijn acht uitstekende redenen waarom je een professionele wasserij en stomerij zou moeten gebruiken:

Professionele resultaten

kleuren kleding

Vergeet die verloren of niet bij elkaar passende sokken. Je hebt te maken met professionals. Niemand zal je kleding beter behandelen dan een professionele wasserij. Zeg vaarwel tegen het behandelen van vlekken en het sorteren van kleuren. De vakmensen gebruiken altijd de juiste instelling op wasmachines en drogers. Met behulp van de beste technieken en was praktijken wordt je kleding voorzichtig gereinigd en worden vlekken verwijderd. Je kleding wordt in ongerepte staat bij je afgeleverd. Deze behandeling behoudt je garderobe en vermindert de noodzaak om kledingstukken te vervangen.

Bespaar geld

Een wasserij-service gebruiken in plaats van je wasmachine kan geld besparen. Ten eerste is de aanschaf van een wasmachine en droger een aanzienlijke uitgave. Je kunt verwachten dat je ergens tussen €750 tot €1900 uitgeeft aan een goede wasmachine. Voor wie het zich niet kan veroorloven zelf een wasmachine te kopen, kan een wasservice geld besparen. Dan moet je rekening houden met de energiekosten.

Het wattage van elektrische drogers varieert van ongeveer 2.000 tot 6.000 watt. Dat is twee tot zes kilowattuur elektriciteit. Als je een gemiddeld tarief van twaalf cent per kilowatt-uur hanteert, kost een uur drogen tussen de 24 cent en 72 cent. Gemiddeld kost het in Nederland 17 cent per lading om een wasmachine te laten draaien. Dit komt neer op € 3,42 per maand of iets meer dan € 37,99 per jaar.

Bespaar tijd

person clicking Apple Watch smartwatch

Een wasserij-service gebruiken bespaart tijd. Behalve gewone wasservice kan je nu ook kiezen uit extra’s. Je kunt je kleren laten reinigen terwijl je je op andere taken concentreert. Sommige diensten zijn 24/7 open. Vele garanderen een tijdige levering. Reken op een uur per lading om thuis de was te doen, en je ziet de tijdwinst.

De meeste wasserij-diensten komen graag aan je schema tegemoet. Ze werken met je samen om een dag en tijd te vinden die voor jou het beste werkt, voor afhalen, wegbrengen en bezorgen. Bij Laundryheap kan je heel makkelijk jouw gewenste tijd aangeven.

Hoogwaardige reinigingsmaterialen en -methoden

Kleren, lakens, spreien, dekens, dekbedden, en gordijnen kunnen allemaal door een poetsdienst gewassen worden. Voor alle soorten textiel en verschillende stoffen die gespecialiseerde reinigingsmethoden en -materialen nodig kunnen hebben, weten wasdiensten precies wat ze moeten doen. Ze garanderen resultaat.

Ze maken vlekken uit alle soorten stoffen schoon. Delicate stoffen zoals zijde, wol, linnen, satijn, of fluweel vereisen een speciale behandeling. Wasserijdiensten zijn tegen de uitdaging opgewassen. Ze voorkomen dat stoffen kreuken, krimpen, bloeden of rimpelen. Een professionele wasservice zorgt ervoor dat artikelen er weer als nieuw uitzien en aanvoelen.

Een verscheidenheid aan mogelijkheden

Een wasservice biedt een grote verscheidenheid aan was- en droogmogelijkheden. Er is er een die precies geschikt is voor je wasgoed. Kleding van delicate stoffen vereisen speciale zorg. Sommige klanten zijn allergisch voor bepaalde wasmiddelen of wasverzachters. Professionele wasserijen zijn goed uitgerust om aan je speciale behoeften tegemoet te komen.

Gemak

wasmachine-meisje

Je kunt je stapel vuile kleren gewoon afgeven. Veel reinigingsdiensten hebben zelfs een ophaal- en aflever mogelijkheid 24/7. Sommigen halen je was op en brengen het helemaal schoon en opgevouwen weer terug. Veel diensten bieden ook stomerij en kleine reparaties.

Snelheid

Veel professionele wasservice bedrijven bieden dezelfde dag of de volgende dag retour. Sommige zijn 24/7 open voor afhalen of afgeven.

Duurzaam

Over groen gaan gesproken: door een service te gebruiken vermijd je de prijs van een wasmachine en droger van hoge kwaliteit. Je bespaart op energie– en waterrekeningen. Je hoeft geen artikelen als wasmiddel, vlekkenverwijderaar, en wasverzachter te kopen en te gebruiken. Veel daarvan zijn niet milieuvriendelijk.

De meeste professionele wasservices zijn milieuvriendelijk in hun was-, droog-, en droogkuis praktijken.

Laat een reactie achter