Denk je aan Apple iPad, dan denk je waarschijnlijk aan kwaliteit en gebruiksgemak, maar óók aan de hoge aanschafprijs. Je moet helaas diep in de buidel tasten om gebruik te kunnen maken van een Apple-product. Maar wist je dat er ook een betaalbaar en betrouwbaar alternatief is voor nieuw? Een refurbished iPad! Wat de voordelen daarvan zijn, lees je hier!

Even goed als nieuw

ipad-groot

Een refurbished iPad, zoals bijvoorbeeld een refurbished iPad Air 2, is even goed als een nieuwe variant. Dat komt omdat het product wordt geopend, gecontroleerd, gerepareerd en gereinigd. Bij de juiste aanbieder wordt het product met het Keurmerk Refurbished verkocht. Dit is een kwaliteitslabel waar, vanwege hoge kwaliteitseisen, alleen een select groepje aanbieders gebruik van mag maken. Forza Refurbished is zo’n aanbieder. Bij hen ben je verzekerd van een kwalitatieve refurbished iPad die op 50 technische punten is nagelopen.

Voordeliger dan nieuw

Een refurbished iPad is even goed als nieuw, maar dan voordeliger. Dat komt omdat het product al een vorige eigenaar heeft gehad en jij de keuze hebt uit verschillende uiterlijke productcondities. Gemiddeld kun je tot 60% besparen ten opzichte van de nieuwprijs. Dezelfde kwaliteit voor minder geld dus. Zo kost (op moment van schrijven) de voordeligste variant van de refurbished iPad 2019 van Forza €329, terwijl je daar in de winkel €395 voor betaalt. Je bespaart dus eenvoudig een hoop geld, óók als je voor een recent model kiest.

Twee jaar garantie

gegevens op ipad

Twee jaar technische garantie krijg je standaard als je kiest voor een refurbished iPad. Dat is een jaar meer dan je bij Apple en de bekende webshops zou krijgen. Mocht een knop ineens niet meer werken of de batterij snel leeglopen, dan krijg je hier gewoon garantie op. En het is nog kosteloos ook. Je kunt dus zorgeloos zo’n apparaat gebruiken en dat de aanbieder twee jaar garantie geeft, geeft aan dat zij ook zelf enorm overtuigd zijn van de hoge kwaliteit.

Een groot aanbod

Of je nu een snelle werktablet zoekt, een iPad wilt hebben voor thuis op de bank of een apparaat zoekt waarmee je onderweg kunt werken: het aanbod in refurbished iPads is groot. Bijna elke iPad die je nieuw in de winkel kunt kopen, is óók refurbished verkrijgbaar. Ook bij refurbished is er per product nog veel keuze in kleuren, opslagcapaciteit en internet-verbindingsmodelijkheden. De kans dat je een geschikt device vindt is dus erg groot.

Veel beter dan tweedehands

Refurbished wordt nog vaak verward met tweedehands maar er zijn enkele duidelijke verschillen. Refurbished is namelijk in bijna alle opzichten beter dan tweedehands. Zo weet je bij refurbished (met het Keurmerk) dat een product altijd 100% technisch functioneel is én krijg je er twee jaar garantie bij. Dat is bij tweedehands allerminst het geval, waardoor je in onzekerheid leeft. Refurbished is vaak wel iets duurder dan tweedehands, maar daar staat een kwaliteit tegenover die de kwaliteit van nieuw evenaart.

Laat een reactie achter