Rijk Hofman is 27 jaar oud en hij is een YouTuber en presentator. Op zijn YouTube-kanaal deelt hij vlogs over zijn leven, maar zijn video’s bestaan vooral uit beelden waarin hij reageert op andere tv-programma’s, zoals Ex On The Beach en First Dates. Als presentator kun je hem gezien hebben in tv-programma’s, zoals Singletown en Verdwaald. Daarnaast heeft hij ook nog eens een eigen podcast die ‘broerspodcast’ heet. Verder heeft hij ook veel volgers op Instagram. Aan zijn 288 volgers deelt hij van alles over zijn avontuurlijke leven, maar opvallend is dat hij erg mysterieus is over zijn liefdesleven. Wil jij ontdekken wie de vriendin van Rijk Hofman is? Blijf dan zeker verder lezen!

Rijk Hofman is gespot met nieuwe liefde

Rijk-Hofman-en-marijn-kuipers.jpg

Rijk Hofman blijkt sinds dit jaar een nieuwe dame aan de haak geslagen. We hebben het natuurlijk over influencer, Marijn Kuipers. Roddelkoningin, Yvonne Coldeweijer deelde op haar juicekanaal dat ze samen gespot zijn in de IKEA. Ondanks dat ze hun relatie niet officieel hebben bevestigd, heeft Marijn al wel vaker foto’s met Rijk gepost op haar Instagram. In één van de foto’s heeft ze zelfs haar armen om hem heen en in het bijschrift van de foto stond: ‘One of the guys’.

Het liefdesverleden van Rijk Hofman

monica-geuze-en-rijk-hofman.jpg

Voordat Rijk Hofman een relatie kreeg met Marijn Kuipers was hij vorig jaar nog samen met de welbekende influencer, Monica Geuze. Maar hun relatie was ook al snel weer afgelopen na een weekend samen in België. In zijn podcast zegt Rijk hierover: ‘Ik ben niet meer aan het daten’. ‘Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedatet met iemand, ik ga er niet zoveel over vertellen. Maar wat ik wel kan vertellen, want dat is gewoon iets van mij persoonlijk, het weekend was fantastisch. Echt, het was niet normaal. Maar wat ik dus al eerder heb meegemaakt; na een jaar een relatie hadden we een weekend leuk, en toen na het weekend was het over.’, aldus Rijk Hofman.

Alles over Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is 24 jaar oud en ze komt uit Friesland. Je kunt haar kennen van Instagram, TikTok en YouTube, waar ze van alles deelt over haar leven. Daarnaast is ze ook presentatrice. En ze is natuurlijk een prachtige vrouw. In 2022 had ze zelfs de 10e plek behaald van de mooiste vrouw in Nederland in het tijdschrift FHM. Vorig jaar stond ze ook hoog op deze lijst, want ze stond namelijk op de 13e plek.

Laat een reactie achter