Luxe Zwitserse horlogemakers RJ-Romain Jerome is vrij ervaren als het gaat om mooie, luxueuze limited edition horloges. De Zweet zorgde eerder al voor nostalgie toen hij Super Mario en Pac-man horloges ontworpen had. De horlogemaker heeft vorig jaar samengewerkt met The Pokémon Company International om een ​​ 20-delig limited edition Pikachu horloge te ontwerpen ter waarde van $20.000. RJ beschrijft als “de perfecte alchemie tussen een prestigieuze horloge en de vraag van de millennials.”

De exclusieve limited edition, genaamd de Tourbillon Pokémon, is ontworpen met kleurrijke handgemaakte Pokémons. Maar in tegenstelling tot het vorige Pickachu horloge, is deze Pokémon horloge een stuk duurder. Het horloge komt in een zwart-wit 48mm hoesje en is gekoppeld aan een zwarte alligator bandje die geverfd is met geel en blauw stiksel. De prijs? Slechts $258.000 !

RJ.M.TO .PK .032.01 STD transp HD 750 305x450 - RJ-Romain Jerome's nieuwe limited edition Pokémon horloge kost een kwart miljoen dollar

Via: Romain Jerome

Laat een reactie achter