Rob Kemps, beter bekend als het gezicht van de Snollebollekes, heeft een indrukwekkende verandering doorgemaakt van carnavalszanger tot een veelzijdige mediapersoonlijkheid. Met zijn achtergrond in de muziek, televisieoptredens, en persoonlijke leven, heeft Kemps een boeiende reis afgelegd in de Nederlandse showbizzwereld. Zij opvallende uitstraling, gecombineerd met zijn feestelijke nummers waarbij iedereen vanzelf gaat dansen, zorgt voor zijn steeds verder toenemende populariteit. Velen vragen zich af waar Rob Kemps eigenlijk woont, zeker omdat hij nog niet zo lang geleden zijn gezin verlaten heeft. Wij zijn hier eens in gedoken.

Vroege carrière en doorbraak van Rob Kemps

Rob Kemps boek

Geboren op 13 september 1985 in het Brabantse Best, begon Rob Kemps zijn carrière op televisie in 2007 met het programma ‘Lama Gezocht’. Hoewel hij niet won, vestigde dit optreden zijn naam in de entertainmentindustrie. Zijn doorbraak kwam echter in 2013 als het gezicht van de Snollebollekes, waarmee hij hits als ‘Links Rechts’ en ‘Springen Nondeju’ uitbracht. Deze nummers werden snel populair, vooral tijdens carnaval, en vestigden Kemps als een bekende figuur in de Nederlandse muziekscene. Ook tijdens oranje-feesten, waaronder natuurlijk de feesten rondom het Nederlands elftal, zijn de nummers van de Snollebollekes erg in trek.

Van muziek naar de televisie

De veelzijdigheid van Kemps kwam verder tot uiting toen hij de overstap maakte naar televisie. Zijn overwinning in ‘De Slimste Mens’ in januari 2021 was een hoogtepunt in zijn televisiecarrière. Diezelfde dag presenteerde hij zijn boek ‘Randverschijnselen’ en besprak hij zijn liefde voor Franse chansons met Matthijs van Nieuwkerk, wat later uitmondde in een televisieprogramma. Dit succes leidde tot een contract bij Talpa voor zijn eigen spelshow ‘The Wheel’ en de rol als presentator van ‘Ik Hou Van Holland’, overgenomen van Linda de Mol. Met zijn deelname aan ‘Expeditie Robinson 2023’ toonde Kemps zijn veelzijdigheid en avontuurlijke geest. Zijn reis in dit survivalprogramma was een nieuwe uitdaging, waarin hij zijn uithoudingsvermogen en strategisch denken demonstreerde. Zijn toekomst in de showbizz lijkt veelbelovend, met potentiële nieuwe projecten en televisieoptredens.

Persoonlijk leven en relaties van Rob Kemps

Privé heeft Rob Kemps een bewogen tijd achter de rug. Naast het vaderschap van zijn twee kinderen met zijn vriendin Miriam Swinkels, kwam zijn persoonlijke leven in de schijnwerpers door zijn relatie met achtergronddanseres Stephanie Klaver. Deze relatie, die publiekelijk werd door Juice koningin Yvonne Coldeweijer, leidde tot controverse, vooral gezien zijn eerdere gezinsleven met Miriam. Rob Kemps was niet blij met het feit dat de relatie met de achtergronddanseres door Coldeweijer bekend werd gemaakt aan heel Nederland. Uiteindelijk bleek Coldeweijer het wel bij het rechte eind te hebben. Rob heeft zijn gezin verlaten en woont nu samen met de achtergronddanseres.

Hier woont Rob Kemps in Amsterdam Noord

woning-rob-kemps-amsterdam

Rob Kemps’ levensstijl weerspiegelt zijn succes. Hij woonde eerder in een vrijstaande woning in Best met vijf slaapkamers en een ruime tuin, maar verhuisde later naar een huurappartement in Amsterdam met Stephanie. Velen zijn dan ook van mening dat Kemps een flinke stap achteruit heeft gezet door te gaan samenwonen met zijn achtergronddanseres. Toch mag er best gesproken worden van een luxe optrekje. Het appartement, gelegen aan het IJ, kenmerkt zich door luxe, waaronder een open keuken en terras. De huur van het appartement staat op naam van Stephanie en de huur zou naar verluid € 1.500,- per maand bedragen. Financieel gezien heeft Kemps het goed voor elkaar. Zijn succes met de Snollebollekes en zijn televisiecarrière hebben hem een aanzienlijk vermogen opgeleverd. Hij zal dan ook ongetwijfeld bijdragen aan het betalen van de huur.

Laat een reactie achter